Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je bilo sa 320 miliona od MMF-a?
Do kraja mjesece obecava jos 100.000 radnih mijesta Bravo Bakire Sultanu naš ponosni 👏👏👏👏👏
Pa gdje je DONIRANIH 250.000 TESTOVA ako smo testirali samo 147.000 GDJE JE NESTALO 103.000 TESTOVA
Pa gdje onoliko donirati šta naš levatite više. Sve donacije otišli u komercijalnu upotrebu. Svaka čast od koga je dosta je
PRANJE PARA ---- U reziji politike!
Je li moguće da im ovo dozvoljavamo 25 god.?
Posao za nabavku testova i PCR masina ce dobiti donerdzija sa carsije.
Pa u pravu su onda Srbi što su se odvojili od ovih lopova u federaciji
Kakve sad testove kupujete, kad ste dobili u donacijama testova da nas sviju možete 3x testirati !!?? Opet "Respiratori"? Kad je dosta, majku vam lopovsku ??
Kupite ako nemate a ako nemate da kupite, pa lazite braco mila😂😂😂😂
To se cekalo...krecu javne nabavke i kradja opet
Sga cini federaciju gospidine Cerkez...kantoni...hoce li to testovi daci samo za Sarajevo....pojasnite
I KAO STO MALOPRIJE NAPISAH,BICE OVAKO NEKAKO: "06.08. 2022. Sarajevo. Vijesti BHRT. Danas smo pobijedili koronu. Nakon vise od dvije i pol godine borbe, 15 000 mrtvih, i 3 485 000 zarazenih ,danas je izlijecen posljednji zarazeni. Od sad mozemo putovati svugdje po svijetu bez testova, juuupiii. A kod nas nece vise niko moci uci,pa ni nasi drzavljani, da NAM PONOVO NE DONESE KURONU."
Neće Čerkez smanjiti cijenu jet je onda njemu manje
O i bi skrsili hladnoi buđet Amerike a da nista ne naprave
Otkud pare Federaciji i otkud pare kantonima? Zar nismo mi to sve platili kroz poreze i doprinose? Zar to nisu pare građana BiH, Federacije i kantona? Čiji su BiH, Federacija i kantoni? Koga više šaltate? Debelo ste plaćeni i radite! Pomalo postajemo nervozni.
Kontoni bi i jare i pare 😂😂😂🍌
Konju jedan glupi neskolovani kad se usvajao budzet za kantone u njemu nije bila predviđena korona nego su te pare namijenjene necemu drugom,a kad tako govoris onda pustite nek svaki kanton zadrzi pdv za sebe a ne da svaku marku vucete sebi..
ne mlati kantoni dobili dodatne pare !