Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prevod ove recenice glasi: Previse volim novac da bih samo nijemo posmatrao kako ga drugi uzimaju sebi... Drzava propada, sve manje i manje je novca... A ja se jos nisam ugradio...
Upravo tako... On se politikom bavio i dok je bio reis, samo zato sto je od toga imao koristi... Nikad nista nije uradio bez da je imao veliku korist od toga...
ako ti tako razmisljas kad dodjes na neku poziciju, ne mora znaciti da su i drugi takvi. Ja njega ne branim, ali mislim da nam je dosta naroda kao i ti - kako misli o drugima takav je on iznutra.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pare voliš jos vise
I druge neke valute
previse volis analno prilagodjavanje pomocu putera cericu ko u ovoj pjesmi: https://www.youtube.com/watch?v=AR1IkAP0ikc
Ne vjerujem efendiji koji na politiku brije.
Optužio si Reis prije tebe da je lopov?! Naravno nikada nisi to dokazao. Sada tražiš povjerenje da staneš na čelo države, opet u ime Bošnjaka. Ceriću sjaho si i ne pokušavaj da se pitaš šta je bilo u proteklih dvadeset godina, a bio si jedn od glavnih aktera. Ni jedan minder nije prošao bez tebe. Dovalje ti ga!
Ja vam to gledam čisto sa pragmatičkog aspekta. Cerić je izbor za Predsjedništvo bazirao na razvoju ekonomije, maršalov plan i sl. Dok je bio reis počeo je gradnju nove zgrade Rijaseta i eno je i sad stoji tamo poput betonskog Behemota nedovršena i natapa se kišama i snjegovima. Znači čovjek nije uspio dovršiti svoju rezidenciju da se fino razrahati pa kako će onda naći investicije za državu na mnogo višem nivou. Možda mu makroekonomija ide bolje od mikroekonomije? U Davosu se ne daju pare za vjerske rezidencije šta je on tamo radio ?!
Hrpa je takvih velikih "domoljuba" opustosila i pokrala o drzavu. Sve domoljub do domoljuba, da nije tuzno bilo bi pateticno i smijesno.
Ceriću veći si lopov i od Izetbegovica i Dodika
Šta o tebi čovjek da kaže a da drugi nisu napisali i prokomentarisali te? Ništa! Samo mogu reći da se nadam da ćeš ostati tu gdje jesi i da ću tvoju njušku sve manje viđati po medijima.
nebi me iznanadilo da ga gledamo iduce godine na eurosongu,to je cudo koliko je ovaj ex_hodza zeljan mediskog prostora
Cerić da je imalo musliman kako jest, i da je išta ostalo kod njega od prošle funkcije koju je imao, mogo bi malo mućnuti glavom i skontati da u Islamu nema toga da se sam namećeš funkciji i tražiš da budeš izabran. Ponizit će ga Allah zasigurno da hoće. Narod nema šta jesti, a njegova IZ uzimala od sadekatu-l-fitra i zekata godinama milijone KM, novac koji je u biti bio namijenjen sirotinji, a oni sebi trpali u džepove.
Hahahahahahaha do sada fakat nisam znao da ovaj covjek ima ovakav smisao za humor. Cericu, btw. prvi april je davno prosao.
Samo nam nemoj ti pomagati Cerkee! Ako nam ti budes pomagao jbli smo jeza u ledja
ceric je dao vise love od hadziomerovica jer je njegov clanak opsirniji, razumjem da portali moraji imati izvor finasiranja ali ovog puta pretjerase, kakva FENA kakvi bakraci. ovaj se gad dovljoljno nakrao pa moze da 'uleti' bilo kakvu lovu. bice ovjde palamudjenja jos, tek je ovo pocetak borbe za osvajanje teritorija, za bakira ce djeca i neznalice za ovog supka sda'ovci i starci a malo je onih koji ce ove budalle zajedno sa ostalim budalama bojkotovati. gadna se vremena spremaju ljudi moji, vrlo gadna
Kao instituciju Reisda sam postovao i slusao sta govoris slagao se ja s tim ili ne, postovao sam instutuciju. Fala dragom Bogu pa si otisao. Nadam se da ti se nece ostvariti ambicije i da ce gradjani prepoznati tvoju podvalu, na tvom mjestu bih otisao negdje u planinu i pisao memoare, lovio divljac, cijepao drva......
BGm ce biti gusto ove godine..borite se Bosnjaci