Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pokoj ti dusi dobri covjece
neka ti je laka bosanska zemlja za koju si se toliko zalagao i volio. a pojedini komentari su zgrazavajuci, bolesni, pa se pitam nije valjda da nam je drzava puna mentalno retardiranih, a izgleda da jeste...
Država za hodže i popove. Fuj!
dedaidžazacija !!!!!
Cera ne rise !
E vidi ti poštenjačine što čestita na preseljenju kolege... Još jedan od onih koji se brinu više o sebi i i nekom tamo svijetu nego o onim osobama s kojima žive i o onom svijetu u kojemu žive. Preselite se više svi vi takvi na taj drugi svijet pa se kandidujte tamo za kog god želite.
Nadam se da će Cera uzeti dobar dio vjerskog glasačkog tijela od SDA, pogotovo od Bakira, jer je poznato da je Cera na džumama, bajramima, Ajvatovici, Buni, i svakom drugom mjestu kada je bilo prilike za hutbu znao podržavati i govoriti: "Braćo i sestre glasajte za stranku koja zna za Allaha". Vremena su se promijenila, ovo nisu 1990-te, i nadam se da će Cera uzeti Bakirovo biračko tijelo.
Predizborna
Šalim se, Cera za precjednika
Ministar za sve
Eh .... da mu se hoćeš što prije pridružiti .
Cuj balije, pa zbog takvih kao sto si ti ova zemlja je tamo gdje jest.