Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BELA AL-KAIDA....SAMO GVANTANAMO POMAŽE !
FAKAT IM TUKNU NOGE...DA BOG SAČUVA KAKVA MRAKA !!!
LOLLLLLLLL
odlicna ideja hahahahahahahaha ideja koja bosnjake prikazuje u jednom novom dosad nevidjenom svjetlu. mogu mislit kako ce to da tukne oko tog \"monjumenta\" os starih cipela. uskoro ce se taj stub prekrstiti u STUB S M R A D A smijem se kladit.
Ovaj clanak i slike sa ovim istrosenim momcima zaista je tuzan. Bas su mi oci zasuzile. Boze dragi, kako je tuzno kad nekom oduzmes pamet. VIdite ih raja.
Moj Baho vidi ti zaljepljenih carapa. Izgleda kao da si ih nosio barem mjesec dana. M.A.J.K.U. ti J.E.B.E.M idiotsku.
@Rokko pa kad vec koristis priliku i komentiras taj dogadjaj, zasto ne pohvalis tog komandosa ? zar ne mislis da je zasluzio tu medalju za hrabrost i umjece u odbrani svoje brace i suboraca? u pravu si naravno sto im yeebes mater ali nije mi jasno zasto komunisticku. meni se cini da je ovo talibanski sajt ako cemo pravo.
da donacijom cipela ne ostanete bez gaca. Kokuzi ste koje SB (Svjetska Banka) izdrzava kreditima, a koji ce doci vremenom na naplatu. Samo vi pokazujte prstom i prozivajte zapadne zemlje koje vam daju finansijsku pomoc i primile su preko milion izbjeglica od kojih sada zivite. Sadaka drzava moralizira nekome...nece na dobro...
baho ima najljepse noge.....mogao je neke skuplje cipele pokloniti....
Jeb...em administratorima SA-X mater u pakshu komunisticku, onaj clanak gdje pise da ce izraelski komandos koji je ubio 6 ljudi dobiti odlicije zabranili ste komentirati, a ovaj znate unaprijed da ce biti provokacija, ispadanja, fasiticki recenica...itd, niste ??!! Jeb...o vam pas mater pokvarenu, dabogda vam haker poslao virus u mozak !!
Pa ne može se ova \"ideja\" odnositi na bošnjački narod već samo na pojedince koji su itekako kompromitovani. Problem je što taj što su nekavim istorijskim spletom okolnosti to \"ugledni\" ljudi!
hahahahahaha kundure stare iznosane za sramotu. ideja,...ma nema dalje hahahahaha
taman pomislim da je bosnjo po pitanju ljudkse gluposti dotakao samo dno kad oni nadmase sami sebe i smisle nacina kako opet da im se cijeli svijet smije. cuj cipele ha ha ha ha ha ha pa stub srama, ho ho ho ho ho ho ho boze dragi dokle ce od sebe pravit buudaale.
samo bi da kazem, da ovakvi poput ovog `AKADEMIKA`kvare sliku citavog srpskog naroda,aj u zdravlje!
moreš mislit kako Bahine pele smrde a tek efendijine kaloše......ha ha ha