Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bajram Šerif Mubarek olsun svim muslimana i muslimankama islamske vjeroispovijesti!
...a koga bi se to trabali plasiti? sjojjj....srbin sam, al me nerviraju ovakve izjave! A od srca cestitam Bajram pravim muslimanima!
budite svjesni da cu ja i dalje krasti i ne stidite se od toga ....REJS
NEST VEC VIDJENO KOD PRAVOSLAVNE I KATOLICKE BRACE
ovo je vjerski praznik a ne politicki dogadjaj ..i tako bi ga trebalo slaviti a ne nekim pozivima za borbu i oslobodjenje .. cini mi se da mus.limani kao nova nacija ubrzano prolaze fazu odrastanja, sada su u fazi da izjednacavaju vjeru sa nacijom ..
Hrvatskoj, Sloveniji, Sandžaku, Kosovu, Crnoj Gori, Srbiji, Makedoniji i kako onda graditi mir i povjerenje sa ovakvim skotom???
CITAT: Braćo i sestre, podijelite radost Bajrama među sobom i ne zaboravite da sutra, na Dan šehida, odate počast najboljim sinovima, šehidima, naše domovine! KRAJ CITATA. Drugog dana Bajrama u restoranu \"Igman\" na IlidžU gostuje CRNI!
e uprav tako. Bajram serif mubarek olsun. lijepo se provedi
Pa ako nisi sud da donosis presudu nisi ni optuzba da optuzujes i ne da nemas dokaz za optuzbu, nego nemas ni konkretnu optuzbu. Ali opet nesto optuzujes. Ti si od onih likova koji sami uspiju uvidjeti neke stvari, ali nisu ni svjesni sta su uvidjeli i ne mogu pomoci drugima da uvide sta su to oni uvidjeli. Ne ide ti to u korist. Moram sad ici, Bajram je. Bajram Serif Mubarek Olsun, uživaj.
hajmo ovako gospodin seric je jedan fini i uvazeni gospodin koji sve sto je stekao stekao je postenim radom i zalaganjem. nisam ja sud da dokazujem ko je kriv a ko nije. ja sam samo covjek kojem niko ne moze zabraniti da koristi svoj mozak i da logicno povezuje neke stvari
Jesu li mi i to Ameri rekli? Odnosno zaprijetili da kaze? Tj. ne kaze, ne prizna genocid?
ako vjeruje u boga, zna da postoji pakao i raj, dzehenem i dzenet. Njegovo je da se trudi da ide u raj (dzenet). Nek razmisli da li to ovako radi.
gospodine zlo, takvi ko sto ste vi zasluzuju samo prezir
pa evo voljan sam, trazim konkretnu optuzbu.
ja ti nemogu pomoci ako sam ne vidisi neke stvari. ti si od onih likova vjerovatno koje je strah i pomisliti da neko kome vjerujes duboko i iskreno ustvari je jedan obicni lopov. da bi bio objektivan moras prvo odbaciti takve vrste strahova
Moras paziti kako govoris o ljudima, kad govoris istinu o nekom a da nije tu to je ogovaranje (ako si islamski obrazovan znas kakva je kazna za ogovaranje), dok kad govoris neistinu to nije ogovaranje, to je laz. Reci nam razlog zasto pricas tako. Ne treba nam dokaz, samo reci sta je ukrao. Povjerovat cemo ti kao da imas sve moguce dokaze.
Nista nisi rekao, a provaljujes se dzaba. Ne treba ti to.