|

CEO konferencija ubuduće regionalni projekat

CEO konferencija ubuduće regionalni projekat
266
Klix.ba
13.11.2015. u 13:00
4
komentara
266

dijeljenja
1/4
2/4
3/4
4/4
CEO konferencija već duže vrijeme mlade ljude u BiH inspiriše na trenutke promjene i spoznaje o mogućnostima vlastitog napredovanja, uspjeha i ostvarenja ciljeva. Istu priliku uskoro dobija i omladina u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori.
Naime, plan će biti realiziran u saradnji Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu i ekonomskih fakulteta u Zagrebu, Beogradu i Podgorici.

"Naš fakultet je inicijator projekta koji se pokazao jednim od najznačajnijih i najvećih projekata za mlade u regiji. Ponosni smo što na ovaj način mladima omogućavamo bolje prilike za njihov karijerni i lični napredak", rekao je
Armin Talić, rukovodilac Centra za preduzetništvo sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu

Preko 1000 mladih različitih usmjerenja, koji su ove godine učestvovali na CEO konferencijama, imalo je priliku upoznati se sa uglednim stručnjacima koji u budućnosti mogu biti glavni katalizatori njihovih karijera. Pored odlične prilike za poslovni networking i širenja pokretačkog duha.

"Na CEO konferenciji mladi imaju priliku čuti nesvakidašnje priče najuspješnijih pojedinaca iz regije, koji sa njima dijele drugu stranu uspjeha, iskrenu i emotivnu, često drugačiju nego se ona isprva čini. Upravo takve priče mlade podstiču na pozitivne promjene na ličnom i profesionalnom planu“, rekla je Šejla Vatreš, menadžerica projekta CEO konferencija.

Ovaj događaj iz godine u godinu pravi sve veće korake i inspiriše mlade da naprave promjenu i budu što bolji u onome što rade.

Neki od eminentnih govornika koji su sa učesnicima na jedinstven način podijelili svoj put ka uspjehu su: Izudin Ahmetlić (HIFA Oil), Amel Tuka (atletičar), Ana Ćavar (MODAMO.info), Adnan Topić (Coca-Cola), Nihad Softić (Life Tomorrow), Nemanja Krecelj (Vendo), Luka Abrus (Five), Fani Stipković i drugi.

Dugoočekivana završna CEO konferencija u Sarajevu najavljena je za 12. decembar 2015. godine u Domu mladih Skenderija, te će pored zanimljivih govornika, ugostiti više od 700 mladih iz cijele regije.
Prijavi grešku


Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...