{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


CEO konferencija ubuduće regionalni projekat

13.11.2015. u 13:00
266
4
CEO konferencija ubuduće regionalni projekat
266
CEO konferencija već duže vrijeme mlade ljude u BiH inspiriše na trenutke promjene i spoznaje o mogućnostima vlastitog napredovanja, uspjeha i ostvarenja ciljeva. Istu priliku uskoro dobija i omladina u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori.
Naime, plan će biti realiziran u saradnji Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu i ekonomskih fakulteta u Zagrebu, Beogradu i Podgorici.

"Naš fakultet je inicijator projekta koji se pokazao jednim od najznačajnijih i najvećih projekata za mlade u regiji. Ponosni smo što na ovaj način mladima omogućavamo bolje prilike za njihov karijerni i lični napredak", rekao je
Armin Talić, rukovodilac Centra za preduzetništvo sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu

Preko 1000 mladih različitih usmjerenja, koji su ove godine učestvovali na CEO konferencijama, imalo je priliku upoznati se sa uglednim stručnjacima koji u budućnosti mogu biti glavni katalizatori njihovih karijera. Pored odlične prilike za poslovni networking i širenja pokretačkog duha.

"Na CEO konferenciji mladi imaju priliku čuti nesvakidašnje priče najuspješnijih pojedinaca iz regije, koji sa njima dijele drugu stranu uspjeha, iskrenu i emotivnu, često drugačiju nego se ona isprva čini. Upravo takve priče mlade podstiču na pozitivne promjene na ličnom i profesionalnom planu“, rekla je Šejla Vatreš, menadžerica projekta CEO konferencija.

Ovaj događaj iz godine u godinu pravi sve veće korake i inspiriše mlade da naprave promjenu i budu što bolji u onome što rade.

Neki od eminentnih govornika koji su sa učesnicima na jedinstven način podijelili svoj put ka uspjehu su: Izudin Ahmetlić (HIFA Oil), Amel Tuka (atletičar), Ana Ćavar (MODAMO.info), Adnan Topić (Coca-Cola), Nihad Softić (Life Tomorrow), Nemanja Krecelj (Vendo), Luka Abrus (Five), Fani Stipković i drugi.

Dugoočekivana završna CEO konferencija u Sarajevu najavljena je za 12. decembar 2015. godine u Domu mladih Skenderija, te će pored zanimljivih govornika, ugostiti više od 700 mladih iz cijele regije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: