{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Poziv mladim ljudima: Na CEO konferenciji doživite svoje trenutke promjene

3.9.2015. u 22:12
285
14
Poziv mladim ljudima: Na CEO konferenciji doživite svoje trenutke promjene
285
Ako želite čuti uspješne preduzetničke i životne priče ispunjene snažnim emocijama, doživjeti svoje trenutke promjene, a pritom biti dio najpozitivnije regionalne priče za mlade, svoje mjesto potražite na jednoj od ovogodišnjih CEO konferencija.
CEO konferencija mijenja viziju i pogled na budućnost, baca na vrh samopouzdanja i gotovo u cijelosti mijenja stavove svojih učesnika po pitanju dostizanja vlastitog uspjeha.

Prva CEO konferencija u organizaciji Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu održana je u maju 2013. godine i već sada postaje regionalno mjesto susreta mladih iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Crne Gore. Kroz ovaj period, uspostavljena je komunikacija učesnika sa uspješnim, mladim ljudima, koji su kroz svoj životni put pomjerali granice i postajali uzori mladima.

"Naš fakultet već dugi niz godina nastoji predvoditi promjene u segmentu odnosa obrazovnih institucija prema mladima. Ovaj projekat je bio idealan povod uspostavljanja i jačanja saradnje sa državnim ekonomskim fakultetima iz Mostara, Zenice, Tuzle, Banje Luke, Beograda, Zagreba i Podgorice, gdje će biti održane ovogodišnje CEO konferencije", istakao je doc. dr. Džafer Alibegović, izvršni direktor Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

Svi koji odluče biti učesnici neke od ovogodišnjih CEO konferencija, koje će biti održane u periodu od oktobra do decembra 2015. godine, imat će priliku osjetiti energiju motivirajućih govora nekih od 80 govornika koji će sa njima podijeliti svoje životne i karijerne priče.

Šejla Vatreš, projekt menadžerica CEO konferencije, naglašava zbog čega je važan ovaj i slični projekti: "Želimo dati priliku i promovisati uspješne i odvažne ljude zbog čega pozivamo govornike koji prave iskorake, pomjeraju granice i time pokazuju učesnicima da je zaista moguće uspjeti. U tome je prava vrijednost CEO konferencije".

Pored konferencijskog dijela i panel diskusija Foruma o zapošljavanju mladih (YEF), organizatori najavljuju mnoštvo popratnih sadržaja u vidu projekcija filmova, izložbi i tematskih zabava.

Više informacija o konferencijama koje će biti implementirane uz podršku suorganizatora - Ambasade Švicarske u Bosni i Hercegovini, kroz Projekat zapošljavanja mladih (YEP), te osam državnih ekonomskih fakulteta, možete pronaći na www.ceokonferencija.com.

Prijave za sve CEO konferencije u regiji su otvorene, a u videosnimku pogledajte kako je izgledala prošlogodišnja CEO konferencija u Sarajevu.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: