Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je i za nedjelju isti raspored?
NE BIH SE VOZIO U OVIM VOZILIMA , KRIMINALNE FIRME CENTROTRANS I DA MI PLACAJU, JER ZNAM , KO SU , KAKO SU DOSLI DO OVIH VOZILA , I KOME IDU OVE PARE, A DA NE GOVORIM O ILEGALNIM VOZNJAMA PO GRADU I OVOJ SADA. DOCI CE PRAVI MOMENAT , HADA CE ,, SIPA,, I ,, TUZILASTVO,, UCI, TJ,, ULETITI,, I U NJIHOVE TJ PROSTORIJE KRIMINALNOG CENTROTRANSA, I ONDA CE SE SAZNATI ZA SAV KRIMINAL KOJI JE NA DJELU, I KOJI SVAKODNEVNO CINE. ... NE ZABORAVITE, A TO NADLEZNI ZNAJU I SAMO SE CEKA POGODAN TRENUTAK , JER SVE OVO STO ONI RADE JE ATAK NA DRZAVU I DRZAVNO VLASNISTVO. ZIVI BILI PA VIDJELI, LOPOV CENGIC I DRUGI CE ZAVRSITI TAMO GDJE IM JE I MJESTO , ..U ZATVORU. AKOBOGDA. INSALLAH. TOLIKO.
Nadamo se da će ova linija biti stvarna, pošto je Grasova prethodnih godina bila vrlo apstraktna!
Da je kanton pametan, dao bi sve gradske linije Centrotransu koji ima autobuse mladje od 5 godina sa Wi-Fi mrezom i klimama. Medjutim: sta bi bilo sa politicarima koji isisavaju pare iz GRAS-a?
A Grasovci nisu krali, tj. ne kradu ni sada? Koliko samo goriva dnevno ukradu iz autobusa i trolejbusa za svoja privatna vozila. Idi ti u svoj GRAS i sa njima kradi dalje i kukaj kako nema para
Ja se vozim po Sarajevu vlastitim autom, a ne vozim se niti GRASom niti Centrotransom. I naravno da sam bio u Sarajevu. "Graso-va vozila su bila barikade"? A Centrotransova ne bi mogli biti barikade? "dok je Čengić bio u Njemačkoj krao tamo"? A politicari koje ste birali inace nisu krali? Izetbegovic, Radoncic? Radonic je preko noci inace stekao imovinu vrijednu 500 miliona KM? E ljudi dragi... Svakom loncu poklopac.
Barem jedna lijepa vijest. Super! :)