Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
draze mi je dati svaki dan 2 marke al da znam kad ce mi bus doci. gras je propala firma vidi nam ba trola.. kad vidim onu narandjastu za dobrinja - trg... ono zadnji put u otpisanim vidio...
Prle se vozio u njoj hahaha
Treba procesuirati ove koji su opljačkali gras.
Centrotransovi autobusi su uvijek cisti a ljubaznost vozaca i kontrolora karata je uvijek na visokom nivou.U grasovom prevozu je uzas jedan.Od prljavstine do neljubaznosti vozaca i revizora.Prije mjesec dana me vozac autobusa izvrijedjao jer nemam sitan novac za kartu a isla sam samo jednu stanicu autobusom.I ko je on da ljudima trazi karte?Zato postoje revizori.Centrotrans je hiljadu puta bolji od grasa po svemu.
gras je lopovska firma, kamce od kantona, kradu na kartama, svi su familija, kradu na materijalu, neotesani, nepouzdani voze kad hoce i kako hoce, koliko su samo vozila dobili kao donaciju, plate prenapuhane, 18 ih na jedno vozilo ...
Kakvo vas nije sramota govoriti za gras da ne valja da nema ovo ono sto vas 90% se vozi u gras-ovim vozilima...uozbiljite se
Nas narod kuka sto gras propada a centro zaradjuje, ustvari ne kontaju da su se prevarili jer bas tom grasu ne daju ni marke, da bi u centru usli moraju platiti.
a kao vamo penzioner, djaci, radnici ne uzimaju mjesecne kupone..de bolan lopovska firma
Krivi smo mi, što smo im pustili.
Vatric je kriv za cjelokupno stanje u grasu . Organi gonjenja su postali organi bjezanja !
Kako te Čengiću nije sramota Boga. gdje si bio 92-95 ? Vani si vozio narod i sad kad nema vise toliko dozvola, kad ima ostalih prevoznika koji su jeftiniji hoces na lopovski nacin upasti da vozis po Sarajevu... slazem se narod treba prevoz imati, i vise prevoznika ali jel sramota da tvoj obaraju kupovinu kombija grasu i kantonu ev 6 put... Vozi na posten nacin svaka cast, ali na ovaj lopovski neće moći.. Opet narod najvise ispašta radi lopovluka, kojeg ima i u grasu da se razumijemo...
@istinailaz28 Tender ako je uradjen zakonski i po procedurama ne moze biti oboren od bilo koga. Sta ti ne shvacas da Gras radi muljazu na tim tenderima stima uslove i odabir dobavljaca da bi mogao svog nekog pogurati.
Prijatelju ne slažem se 100 posto, madau jednom dijelu si upravu, ovde svi petljaju niko cist nije, i u grasu guraju Čengića sa ovim.linijama talovi sve..
Kad bi vam rekao da smo bej ha smradjani a ne gradjani vi mi ne bi vjerovali, pa vrlo je jednostavno, evo npr. kada udjes u tramvaj ili trolu (a to je javni gradski prevoz jel tako?) yEBENO SMRDI, znaci da smo smradjani.
Centro je mjerna jedinica za lopovluk
bošnje se same blokiraju. Dodik će ostati bez posla hahaha Srpska na prvom mjestu!