Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad ih taksisti napadnu
super sada kada se bahata omladina ponapija ima se jeftino kuci vratiti ;)
I oni tebe selame. LP.
Pa svake godine kad je SFF ima komercijala do 3 ujutro. Samo prave pompeznu priču. To će sad vozit dok je SFF i zavrnut u septembru. Cim budu vidjeli da su pjane i da nema profita i zarade ukinuce ga. Prije 5 6 godina trebala je proraditi linija Čaršija Dobrinja Stup Ilidža i obratno ali ministarstvo to nije dozvolilo. Pitam li se pitam kako li to sad Cts dobi dozvolu. More biti da je do boje firme. Mozda da ofarbaju buseve u zelenu saće izbori. Hahahahaha.
Poselami svoje u Grasu :)
Znači, Turci će od Neđarića pjehe..
E fina je ova kompanija, ali mi je radnika žao maksimalno. Jedan slobodan dan (ako i to) u mozda 2/3 sedmice je brutalno.......
Svaka čast
Bravo !!! Svaka čast. Konaćno.
Ovi vjeruju Nefiću i misle da je sigurno vozati se naveče gradok. Žao mi je vozača.
najzad došli do pameti kada ovi uhljupi iz grasa neće. u svakom većem gradu postoje tzv. pjanski iliti noćni busevi koji obilaze nekoliko naselja u jednoj turi jedino u sarajevu posle rata toga nema. sad će grasovci da se bune jer bože moj neko ih ugrožava, a nisu 20 god. nadošli na ovu ideju. da još kada smradovi iz sarajevo taxija dignu hampu a oni trpaju po dvije ture i svakom naplaćuju odvojeno. bravo centro
Gras na aparatima 😂
A gdje je ovdje pečat
Centrotrans će napravit metro sa vozovima na magnetsku levitaciju, a za to vrijeme će GRAS stavit školsko papir-ljepilo na svoje kioske kod Latinske. Da mereš fino onu mjesečnu markicu priljepit na studentsku, da ne spada.
Stavit na one pulteve drvene i vezat lancem da ni bo ko kući odnio. "Modernizacija naplatnog sistema", projekt 10 000 KM od kantona + općina Izmir šalje koju hiljadarku donacija.
Koliko bi samo jedan metro rijesio problema u ovom gradu.
I metro u većini metropola radi do 00:00 osim praznicima i subotom do otprilike 01:00.. mislim da je ovaj potez Centrotransa odličan potez, malo će smiriti taksiste sa cijenama.. Mislim da Sarajevo nije dovoljno velik grad za Metro. Jedan Zagreb i Beograd su svjetlosnim godinama udaljeni od toga.
@valjdamuvjetarna To svakako. Govorim opcenito zbog saobracaja i protoka ljudi. Sarajevo je u kotlini, velika koncentracija stanovnistva na malom prostoru. Metro bi odgovarao samo zbog velikog broja motornih vozila, pogotovo taksista, koji imaju svoju "kulturu" u saobracaju.
Super potez, moglo je biti i ranije. Mada tada Centrotrans nije imao dodjeljene linije, pa se mogao GRAS sjetiti. GRAS necu ni komentaristati. Sada mi to puno ne igra ulogu, jer je uveden NEXTBIKE, pa ga fino pokupim kod BBI-a i ostavim kod Bristola i prosetam 100m kao gospodin :D
V A D I G A U S R A S E
treba drota u svaki uvesti obavezno da kruzi cijelu noc...iako, nisu i ovako od neke pomoci...