Gazi Husrev-begova džamija
0
Centralna svečanost povodom Lejletu-l-kadra
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Teheranu ništa novo... A smeta vam škola Srbija ? Providni ste.
josip,jel to mozda bosansko ime? nije,,bjezi tamo mubarek lejletul kadr svim muslimanima
Zasto je ovaj tekst-govor toliko znacajan pa da se mora prenijeti u cijelosti na vasem portalu. Mnogo znacajnije vijesti objavljujete sa tri prosto prosirene recenice, dok nesto ovakvo marginalno iz religioznog konteksta objavljujete kao da je u najmanju ruku Titovo istorijsko ne Staljinu. Nekada se zapitamo ko vas finansira?
@ SA-X zabranite komentare na ovu temu, jer ce biti bespotrebnih vrijedjanja od strare mnogih isfrustriranih ljudi!
Josip(hebr.)Bog dodaje... Pa sad nije problem što imaš strano ime,već je problem što se praviš lud i smeta ti ako neko drugi posegne za poliglotstvom... Moj josipe,knjigu u šake...
Eh vidiš nebi nam škodilo malo učenja stranih jezika.
šejh, karija , hafiz, kadersku dovu, lejletu-l-kadr, Levh-i mahfuz, meleki, mubarek, jetima, rahmetom, šehida, Tvoga nura , čehrama, hurmetom ... Da li je ovo drzavni blagdan u FBIH u kojoj zive katolici?
flash news: otkazuj svecnost, nema potrebe. pustilo biljanu, sad znamo da nema boga, to ne postoji. boga nema! otkazuj svecanost. zdravo! j e b o vas bog! zdravo.