Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bevanda i Covic na industrijskom kisiku
ZASTO BEVANDA NIJE DOBIO SANKCIJE I ZASTO GA TUZILASTVO BIH NE PROCESUIRA ? jel zakon samo za one sto ukradu 2m3 ili mora narod na ulice izaci ?
Kako vi svi mislite da mi ostanemo u ovoj zemlji sa ovakvom drzavom,???
Nećemo ni glasati onako badava,bez para.
bake ce financirat izbore iz lijevog dzepa
Ako udruzena banda sda,hdz,snsd ne blokira,njima izbori ne odgovaraju
Novca još nema: A neće ga ni biti za prevarantske izbore
Da li mogu građani podnijeti krivične prijave jer ako ne budu održani izbori onemogućeno im je osnovno ljudsko pravo da biraju svoje predstavnike u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti
Već vidi kako na 77% teritorija BiH šamaraju članove izborne komisije,i narod i policija, a Komšić na 23% prijeti da će dati svima po prstima, a Bošnje u deliriju,ko biva " sad će te vidjeti"
Daj ba jebajite se više sa tom pričom na koji način obezbijediti novac...Bogami k'o da za izbore treba 450 miliona...koga jebete više?!
Uzp na aparatima, ide Komšić još 4 godine, ide samo u inat negiranju genocida od strane katolika iz HDZ ide samo u inat što katolici iz HDZ slave 9 januar i poručuju čuvajte nam tzv rs, Ide Komšo lagano
Još 4 godine propadanja BiH
bacanje para - pa tko realan ocekuje nesto novo
Nase pravo je pravo da glasamo stop Blokadi izbora.
Raspisuj ima MMF da pogura ako zapne ali izbori moraju biti.
Bravo Arnautoviću! Tako se radi svoj posao
Raspisuj pare cestici...
HDZ/SNSD tuziti za opstrukcije i izbaciti ih skroz sa izbora. Sa gamadi samo ostro postupati.