Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uljepast ce se ovo sivilo i ruglo,ako nista. Svugdje u svijetu normalna pojava,samo kod nas bauk. Bolje ova fasada nego da gedam ruzne grafite,s nikakvom porukom.
kakvo sivilo? bas je lijepa zgrada. nek sruse ovu baraku izmedju i tu nek prave zelenu dzamiju ako hoce, a ne pravit rugobu od centra grada
Kad će biti otvaranje trotoara ispred objekta
Sivilo i nikakvo desavanje na dosadasnjoj fasadi ce konacno dobiti boju i zivot.Super😎
Ovo je odlicna ideja i projekat.Sa ovim nema sumnje cinite dobru stvar,bez ijedne mane
mogu mislit na sta ce to licit
Divota. Zemlji se ovakvim gradnjama vraca oduzeti dio zelenih povrsina, treba ih sto vise postaviti
Ovo i treba srediti,u srcu sarajeva a rusevina..Grad ce nam biti puno ljepsi
hoce li opcina Centar i UNDP uciniti transparentnim ovaj projekat. i koliko je ko dobar???? O tome se znalo mnogo prije..
Super da i mi malo prodisemo, ubise nas razni gasovi. Podrzavam projekat
Očekujem da dodick, majkićka i ekipa pokrenu pitanje vitalnog nacionalnog interesa. Čuj, Zelena fasada?!?!
A znaci postavit ce posebne biljke koje iz zraka uzimaju karbon dioksid a ispustaju kisik? Mogu samo reci WOW
Super ideja! Ma odma praviti plan za sto vise fasada!
Samo hoce li biti ovaj jedan zid, ili ce cijelu zgradu srediti? Jer i ova prednja strana je za renovaciju, sa makar malo farbe.
izabrali opcinu centar jer su imali razumijevanja za ovaj projekat...kao da bi im neko drugi imao dati te pare....
Uskoro ce bit zavrseno. Ova ruzna fasada ce za par mjeseci bit na uglu alije isakovica i rahmetli izetbegovica. Cijena radova simbolicno 100 000 maraka sto simbolise temperaturu dzenetskog mjesta u kojem uziva rahmetli alija
u svakom slučaju ovu fasadu u epicentru da treba sanirati, a ovaj projekat zaista puno obećava, ako bar malo pročisti zrak odlično će biti, zelenila nam treba što više u gradu.
ovo je baš zanimljivo, jedva čekama da se uradi da vidim kako će izgledati, u svakom slučaju szvući jako korisno.
Lijepo, vidjela sam to u evropskim metropolama i drago mi je sto nase lijepo Sarajevo ide u korak sa njima, svaka cast za gradsku upravu