Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A politicari sjede u VIP lozama i gledaju tekmu,kakva Krajina,kakav Celic za njih.Ovo ima samo na ovom nasem Balkanu.
A sta da rade? Da dođu i gledaju s obale? Onda bi ti prvi napisao da su populisti. Ljudi su danas izdvojili pola miliona KM sa federalnog nivoa za pomoc.
Neka je Allah na pomoći našim Bošnjacima u Krajini jer Vlast trenutno gleda utakmicu.
Eh moj nacelnice sepuris se po Celicu a u 12mjeseci drugi put ti se ovo desava i sta si napravio jedno veliko nista. Al mozes komentarisat po fb.sve i svasta i prodavat ljudima maglu....
Ne laprdaj. Sva korita su očišćena i sve je sređeno poslije onih poplava. Šta čovjek da radi kad je SDA digla kredit za kanalizaciju i postavila cijevi presjeka 20cm i za 25 god nije uspjela završiti tu kanalizaciju, a gdje ju je završila šahtovi su za priču, čim jača kiša potoci teku ulicom.
Ne smetajte utakmica je u Mostaru.
Ma doce srbi da nam pomognu ko sto smo mi njima prosli put ... E moj bosnjo
Korita rijeke produbiti, nasipe uraditi, uspostaviti poplavno područje gdje se rijeka izlijeva tako da i ne dođe do naselja, al svake godine su mišljenja , ma neće ba opet, hoće i hoće i svake godine sve gore. Shvatite jednom.
Njsta od jagoda!
isle su jagode po 10KM/kg ima vec mjesec dana
sta je ovo gdje god je sda pobjedila sve poplave
Zalosno koliko nam je sve zapusteno osim Sarajeva mislim nije ni Sarajevo aman ali ima i tamo Bosanaca nije samo Sarajevo drzava
KAD GOD NISKIC POSTANE PREMIJER ETO POPLAVA
"Šteta od poplava 2014. godine u BiH procijenjena je na četiri milijarde maraka. Polovici tada sakupljenih donacija i pomoći se do danas ne može ući u trag. Sada ponovo prijeti katastrofa, jer ništa nije sanirano." Samo da ostavim ovo ovdje. Vrijeme vladavine SDP-a.
Od 2014-2023 na vlasti ste bili Sto niste neke mjere zastite uveli?
Podaci USAID-a.
Najaci su ovi iz sda, pa od 2014 ste na vlasti sto niste za ovih 9 godina ikakve mjere uveli za zastitu ovih podrucja?
Rješise rječice hahah
Javite premijeru da se ne brine, ima on prećih briga.
Premijer je danas izdvojio pola miliona maraka. #sendvicaru
pa sta treba mozda da se premijer razapne kao kisobran. Sta je to SDAuradila od 2014 te i zadnjih poplava na specavanju plavljenja? Sta ti je SDA to uradila od zadnjih poplava nisam cuo ni vidio ikakvih radova u koritima rijeka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ode