Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA light=Dino kifla.
Za nas gradjane, Irfan Cengic je neobrazovani klijentelista, loseg kucnog odgoja, zeljan para i putovanja, koji nece dobit niti jedan glas od boracke populacije. Kad njega, Magazinovica ili Masica vidim na televiziji, prebacim kanal.
Bas si u pravu za ovog Damira Masica .... bas covjek mora promijeniti TV kanal ... hehehehehe
Naravno da su isti . Dogovorili su se da naprave predizbornu predstavu. Konakovic je Sarajevu uskratio vodu pet mjeseci a SDA uskracuje i vodu i hljeb. Pri tome Novalic isto radi na nivou Federacije a prije toga je to radio i Niksic u ime SDP pa su radnici pjesacili cestama prema granici itd. Dakle sve je ovo bezveze i besmisleno. Mladi kupite se iz ove jame odmah.
Bas su jaki sa dva zastupnika, sila...
SDP uhljeb ,cim zine slaze!!!!
Vjecni student, djecak bez jednog dana radnog iskustva, muckator kole u ustima, nekom bi da pametuje. Oj Allahu sta sve hoda zemljom. Pa bolan ti po bolonji nisi mogo zavrsiti fakultet, de prebaci se na politicke nauke ko i svaki papak iz sdp-a, tamo se moze pasti samo niz stepenice, debilko mali....
Čegiću, pređi u SDA pa ćeš i ti imati diplomu
SDA je katastrofa !!! Ali ni SDP nije daleko odmakao !!! Čak im se i približio !!! Građani vas razlikuju samo po boji dresova !!! Kada vas je neko vidio da podržavate RADNIKE, OBESPRAVLJENE GRUPE ili da ste zajedno sa njima na uličnim protestima ili podršci !!! Mnogi iz SDP misle da je sve u ODJELU i KRAVATI !!!
ZA MENE JE SDP I SNSD ISTO ILI NIKSIC I DODIK ISTO
e jbga sad
@coksa1 isti, droga, narkomanija, prostitucija... Sad ce imati i praznu zgradu pa mogu kako hoce...
Ko je ovaj coro,sad će on da nas jebe 20 godina
ZA MENE STE I KONAKOVIĆ I SDA I DF I SDP I NAŠA STRANKA IA-SDA I OSTALIH 370STRANAKA ISTI!
Svaki put kada vidim po medijima SDA puknem od ljutnje... Međutim, kada vidimo ove vaše- vidim da ima gore...
Naravno da su jedno te isto. Taktika za prikupljanje odbjeglih i razocaranih biraca sda kojih je sve vise. Nakon izbora, opet bi oni skupa. Kao sto bi i scepo. Takvi daju zadnjicu za malo vlasti.
sdp i reket su jedno te isto .... sve isto sranje samo drugo pakovanje ...
Ovog Irfana nikako ne mogu da svarim. Jednostavno nema facu za ozbiljnog političara.
cengicu...nisi se ni ozenio a majku od cure si vec uvalio u racunovodstvo...dabogda ti dala nogu sada mala