Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvini čika Željko, neću nikad više!!
Želi biti načelnik, a mora se izvinjavati pijanom Begiću. Facepalm
Kritikovao si poteze trojke dok ti nisu dali fotelju. Sad su dobri, usutio si se. Samo radite za licni interes svi.
Koji genijalci... Cengic gdje si zavrsio fakultet... odgovor u Banja Luci, na kojem univerzitet-u NiP BiP ili TiP... Skaka morao za Travnik, ovaj otisao za Banja Luku...likovi koji se kunu u stari grad, nisu uspjeli zavrsit fax... koji potencijali...ooh ali ima i Magoda on jos dobar moE djecu ucit fiskulturu isto... ne znam sta ostali zavrsili.... slobodno dopunite da znamo sta od sjole imaju priuceni genijalci...
Ma Irfo moze umjesto Duvnjaka na UNSA da predaje ustavno pravno Sarajevskim studentima prava! Lik je svima objasnio procese, propuste, neustavne odluke. Dzaba dioloma sa Oxforda kad je nase ustavno uređenje i Nedimu Ademovicu izazov, a Irfo ga je prekucao. Pregledajte mu gostovanja na FACE TV.
Čengić ima kompleks od redovno obrazovanih ljudi. Na banjalučkom usputnom fakultetu uspješno je savladao predmet “Uvrede provjerenim patriotama", dr. Zlatanu Begiću, koji nisu završili fax na nekom usputnom fakultetu. Teško nama u Starom Gradu ako pobjediš.
Primitivac na kvadrat.Po ponasanju,nacinu sjedenja,uvredama.Zavrsio PIM u Banjaluci,univerzitet za inzenjering i marketing a hvali se da je pravnik
Zasto se Irfane izvinjavas kad si rekao istinu?
Irfan poznaj zakone ko da je zavrsio tri fakulteta.Na kraju mu i ne treba fakultet da se bavi politikom.Ovaj drugi prava babetina ide nisko i bavi se lazima.On pojma nema nista o starom gradu.Vidi se iz koje stranke dolazi gdje je predsjednik jedini kandidat za izbore a sekretar stranke presudeni kriminalac,u kojo demokratija davno zaobilazi vrata.Irfane samo naprijed s.g.je uz tebe.
Bravo Cengicu. Imas ti svojih nedostataka ili mahana ali si svjetlosnim godinama daleko ispred sda kandidata koji je debatu od pocetka fakat okrenuo u pravcu mahalastinje i prepucavanja. Ja ne znam ko bi lud glasao za ovog selimbegovica bgm. Nakon debate mi je kristalno jasno da je Cengic pravi izbor. Sretno pasa.
Gotivio sam ga do nastupa na N1. Katastrofa.Ulicarski mentalitet.
Koji je on uvlakac, pokusava narod prevariti pa na predizborne plakate stavlja u zelenoj boji stari grad. Ili si crven ili zelen, oboje ne mozes biti barem dok ti je sef onaj pijanica koji nije presao ni izborni prag da bude na nekoj funkciji pa se Smithu uvlacio u guzicu da ga postavi za premijera Federacije. Vidi narod sta vi radite i zato od dva zla biramo ono manje, cisto zelene boje.
Ponašanje i način na koji je čitavo vrijeme sjedio u studiju pokazuje da si ti drug dorastao samo za bauštele, idi ba zaradi poštenu marku u realnom sektoru, od obdaništa si na budžetu pa kako te nije sramota .
Bogami Irfane ako su ankete iole relativne ovaj ce te poderati na izborima isto ko u emisiji sinoc
Ovo je jedna velika slina od covjeka mislio sam da je bolji insan
Posteno, imas moj glas irfane.
Sta se Komsic javlja njemu jedino netreba gps kada ide da loce po birtijama sa ofucanim gospodjama.
ma ti si ba gori od Hadzibajrica, samo jos nisi zasjeo na stolicu