Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mislim posto cemo svi ovo placati ali za aluminin ili za hzhb da bi trebao biti referendum da li da se aluminij zagasi ? Ako se zagasila Hidrogradnja, GP Put , Energoinvest gdje tu je ....sto ne bi mogao i aluminij
izvini majstore ali elektroprivrada mostar NE POSTOJI.. proguglaj malo
Cujte ovo Elektroprivreda Mostar ce donijeti odluku da isporucuje struju Aluminijumu i bit ce prinudjena da kupuje struju na trzistu, cuj ovo "po trzisnim cijenama"? Traziti od nekoga da ti da svoj proizvod ispod cijene je van pameti. Sto necete moci platiti poslije struju dobavljacima je vas problem. I vi trebate pod stjecaj. Sto bi molim vas Vi i Aluminijum dobiali struju pod povoljnim uslovima a ostalim privrednicima da struja poskupi??
DOBRO JUTRO DŽEZERI !!! Kada se rat završio, a gdje se čija ČIZMA zatekla, tako je sve podjeljeno u državi !!! FBiH je podjeljena na dio koji kontroliše HDZ i ostatak koji kontroliše više PRO-BOSANSKIH STRANAKA !!! Podjeljena je ELEKROPRIVREDA, VODE, ŠUME, POŠTA, ŠKOLE, GRAD MOSTAR........ma SVE !!! Na papiru tako nije, ali u stvarnosti dvije SKUPINE, po principu MAFIJAŠKIH ORGANIZACIJA, kontrlolišu svoju ratom stečenu teritoriju !!!
Sto ga ne zatvore? Sto prije, to bolje. Dosta je bio rupa bez dna i za bogacenje pojedinaca
Jedi govna balonja jedan...imal gdje kakav kum da ga namjestis na poziciju..pusti se velike politike..balav si ti za to
Šta ti baljezgaš, hoćeš li reći da ovo gore nije istina.
Slino slinavi.
Raspustite bagru iz Aluminija, pokrenite stečajni postupak, postavite stručnjake u upravu i svi problemi riješeni. Objesio vas više i Aluminij. Kako je moguće upropastiti firmu koja besplatno dobiva glavnu sirovinu već decenijama ?
Aluminijum će se ugasit, inšalah.
Premijer kao prvo treba podnijeti kaznenu prijavu protiv odgovornih za stanje u Aluminijumu a akteri se znaju.. pa onda stecaj ..
Čuj javno vlasništvo svih građana u federaciji,sam joj naziv to demantuje Zna se ko svojata svoje firme i institucije a to su uznici UZP-a
ma kakav Ivan, za Novalica i SDA kompaniju je i Ilidza vec inostranstvo
to je kolac Hdz i ne petlja se niko nikome tu ...
@tayson itekako se treba mjesati, mostarska elektroprivreda opskrbljava i Bosnjake u Stocu, Livnu, Kiseljaku i tkd.