Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce ovaj doktorirati vrlo brzo, naucit ce i da prica, trenutni fond mu je ca 100 rijeci...dokopao se vlasti, sad ce sve casove i propuste u obrazovanju da nadokbadi.
I časove kod logopeda si zaboravio spomenuti
Ne treba biti neposten - mora se priznati da je vokabular Irfanov mnogo veci. Sigurno barata (i to zadovoljavajuce dobro) i sa 250 rijeci.
Nije bitno koja je stranka na vlasti kad je sistem loš. Sada će se ovi bogatiti i obogatiti, prije njih su bili zeleni i sve tako redom. Dokad će nam biti ovako zna samo Allah Dragi. Ili su oni samo slika i prilika bosanskog čovjeka. Kakav je čovjek takva mu je i vlast. Većina hejtere bi radila isto ovo što i oni rade, možda bi u nekim stvarima bila i gora
Oni su ljudi koji vješto koriste ovaj nepravedni sistem. Prije 2 mjeseca gledam Čengića i onog mladog iz SDA što je ministar bio i što je slupao kola, zaboravio sam kako se zove. Oni su fola u debati nekoj al ti vidiš da su oni u privatnom životu raja, možda i haveri. I zato onda, ma smiješno i žalosno Boga mi 😀🤮
Mašić,Čengić,Magazinović....ublehaši kakvih ni SDA nije imala...
Pa Cengicu imas li obraza? Vas novi saziv je izglasao odmah u Federalnom parlamentu sebi povecanje place, pa imas li stida bilo koga prozivati? Ti i Masic samo punite svoje dzepove laznim klevetanjem oponenata i dovodjenjem gradjana u zabludu.
znas sta , ovaj bar nije fax zavrsio, tako jos ima nade za njega
KucukAlija U PRAVSI, JA KAD VIDIM FEKALIJE U SDA, PDA, HDZ, SNSD, NEMOGU DA JEDEM.POVRACA MI SE CITAV DAN.
Klix Admin(ka) zove se Ajla za vrijeme radnog vremena igra countera steam profil: Zila
Gde si kumeeeeee brate.....
Fadil smatra da taj zakon nije esencijalan!
Ne trebaju vama nikakvi posebni odjeli suda i tuzilastva,dovoljno je da postojeci rade svoj posao profesionalno . Svaka institucija vam je drzava za sebe, zatim su vam zakoni puni rupa ko sito i preblagi zbog svega ovog korupcija u svim sverama drustva cvjeta i gradjani gube povjerenje u institiucije... rasulo sistema zahvaljujuci vasoj nemarnosti a ponajvise pasivnosti gradjana koji ovo kaoticno stanje jos uvjek tolerisu.
Bulevar Turski Opancic!
Novalic Provalic!
Pa imaju ove "kupovne".To ionako svi politicari konzumiraju :)
Krepaj magare dok trava poraste od svih zakona taj je najmrskiji svim strankama :)