Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hapsite bagru. Ocistiti stari grad od kriminalaca i polu kriminalaca
E moj jarane kad bi se tako hapsilo malo bi koji ministar,poslanik,vikecnik i politicar uopste bio na slobodi
Situacija zadovoljavajuca a zoljama i bombama gađaju nacelnike hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bombe su smrkova specijalnost. Treba ga zatvoriti i sve ce se rijesiti
Situacija je zadovoljavajuca rece okeric i dohvati cep nogom
Radi šmrkela i noćnu, vrijedan dečko
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znamo šta rade, Lenga podrška od raje, treba konačno mafiju pozatvarati, gledaj to što se oni koprca ju, prijete, i ubijali su da prikriju svoje zločine i kriminal, počevši od, SDA pa do ovih što su ih oni iznjedrili, baveći se ličnim interesima, držeći tužioce i sudije, a koristili priliku i ovi što su prljave poslove odrađivali za njih, NAROD ZNA, mamu li vam mafijašku, smrtna je malo za vaše jade. Sudije i tužioce prečistiti ako ne rade kako treba, nema kaucija pvmatrina
Ovaj narod je lud, šuti decenijama, još brane svaki svog religijskog vođu, zato nam je haos. Koja je to mafija, milione pokradoše, narod jedva prživljava, cjene vrtoglavo rastu, niko ništa,djeca nam bježe ili robuju ovde tajkunima. Ko je prihvatio kauciju od ovog mafijaše treba i tog sudiju zatvoriti, koga više vi zajebavate klošari korumpirani.
Znamo šta rade, Lenga podrška od raje, treba konačno mafiju pozatvarati, gledaj to što se oni koprca ju, prijete, i ubijali su da prikriju svoje zločine i kriminal, počevši od, SDA pa do ovih što su ih oni iznjedrili, baveći se ličnim interesima, držeći tužioce i sudije, a koristili priliku i ovi što su prljave poslove odrađivali za njih, NAROD ZNA, mamu li vam mafijašku, smrtna je malo za vaše jade.
Ovaj banjalučki student radi po uputama mentora iz Banjaluke.
dosta je bilo bogačenja na guzove sljamovi poput begica i njima slicnim nista ne rade a od parkinga uzimaju milione
Dje Katica i Okeric..nemjte mi njih prozivat mozda se nasekiraju
Moj Čengicu prvo se sa sobom dogovori i saznaj gdje i kako si zavrsio navodni fakultet a drugo ne vodos ti postupak vec tuzilastvo i postupak protiv Hadzibajrica je poceo davno prije tebe dok si ti u skupstini KS prodavao maglu
Vidi im kasabe. Sad počeli udarati jedni na druge. Evo dokaza, da nikad nije bilo do S i H, nego uv7jek do njih. Jeb..t im materešinu. Prekinuti s njim sve kontakte, pa i po cijenu mira. Oni su kamen oko vrata, gdje god se pojave.
Preskočio si terapiju!!! Ili vas je Dodo doveo do samoubistava ili gladan trbuh počeo da djeluje. Sisate svi pipu iz Sarajeva a nešto bi vi da se odvajate. Od koga?!?!?!
Pa pustili ste Šmrka napolje šta ce da radi nego da zaljeva...
Nema u Sarajevu baš toliko osoba spremnih da bace bombu, a ni zainteresovanih u konkretnom slučaju. Ovo treba tretirati kao djelo terorizma, a ne izazvanja opće opasnosti.
Sad ispade da je Irfan uhapsio Bega pa im on problem. Daj ba samo skupljaš političke poene. Kad je Hadzibajric podigao sve stolove u Štrosi pa valjda i ti možeš nekom od tih ugostitelja reći NE!!! Ili ipak ne smiješ!?!?! Pitaj MVP-a da ti sredi preko Tite da te ne našamara neko od njih!!!
Hadzibeg šalje pozdrave čak i iz zatvora
Haha bomba zbog parkinga hahhaha biće prije da je neka pljačka u pitanju
Haha, znaš li koje su pare u parkinzima, Haha, sto ti je načelnik u zatvoru?
Jedan parking u Starom gradu je oko 100 000 godišnje u džepu!!! Pa ne možeš opljačkati nigdje toliko a da ne budeš na vješalima!!!
Za sve te parkinge je Deljković glasao pa nije on u vijeću od juće.
Treba malo nekad nesto i procitati, nije glava samo za frizure. Deljkovic je uvijek jasno i glasno prozivao kriminal, samo sto niko nije htio da cuje.
Sumnjivo desavanje. Ispade on sad posten. Mozda je i sam reziser ovoga bio.