Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodine, da li je glede političkog pritiska istinita vaša tvrdnja da se divite čistaćici iz vaše stranke Seadi Plavrić. I jabih iskreno. NAkon završene osnovne škole godinama je marljivo u sticala znanja kao čistaćica. Zatim srednja daktilografska pa dolaskom demokratije pred rat i pravni fakultet. Kako je za dalje trebalo izaći na ispite evo kako dalje: Sekretarica SDA ratne opštine Tuzla istovremeno i pravobranitelje. I onda sudija UStavnog suda a nikad nije bila advokat, sudija ili TUŽILAC!
OTVORENO POZIVAMO SIPU DA IZVRŠI PROVJERU DIPLOMA SUADE PALAVRIĆ RADI OTVORENE SUMNJE NA FALISFIKAT. NAkon saznanja o istom falisfikatu, Seadi je u krivičnom djelu PRIKRIVANJEM pomagala Valerija TUtić sudija UStavnog suda, da mijenjaju pravilnik rada USatvnog suda BiH da bi se prikrila krivična djela Seade PalAvrić ! Ista sa falisfikovanim diplomama i potvrdama im a namjeru da radi do 70 godine života !
Ti i Seada Palavric ste igraci SDA stranke i to kad treba braniti SDA a ne drzavu BiH. SDA je prva politizovala Ustavni sud ubacujuci Palavricku i Cemana u Ustavni sud. SDA je zlooooo ljudi. Ovo SNSD i SDS rade sinhronizovano na rusenju BiH. Ne treba zaboraviti da su SDA i SDS u vlasti na drzavnom nivou a i prije izbora SDA i SDS su potpisali dokument o suradnji tkz: evropske narodnjacke stranke. Ista ta SDS je podrzala referendum i niko iz SDA nije rekao ni recenicu o tom. SDA je zloooooooo.
LAKO VAM JE ODUDITI MALE ,,SAD SE POKAZITE,AKO STE POD PRITISKOM OBORITE GA,RIJESITE U SKLADU SA ZAKONOM,,SIPA,POLICIJA,,HAPSI,,,IZDAJTE NALOGE,,,PUSTI SUPLJE PRICE RADITE POKAZITE SVOJU VALIDNOST I SNAGU,,,,,
Medjunarodne sudije , "odgovorno i svjesno donose odluke u skladu sa standardima" kakvi su to standardi da se koje kakve svetkovine proglasavaju protiv ustavne. To donose medjunarodne sudije, kako nije sramota i njih i bilo koga ko tako radi. Bi li isto tako postupili da hrvati traze da se dan stvaranja HB slavi na veliku gospu, sta to vrijedja muslimane, da muslimanima zabrani slaviti na bajram dan federacije. Teska lakrdija i glupa politika.
Pa zar ovaj nije bio potpredsjednik SDA, kako SDA i Ustavni sud mogu zajedno pod ruku ... Nije mi jasno
Da je kurčev socijaldemokrata davno bi pustio rs da održi referendum. BRAVO ĆEMANE !
OOOO disi Mirsade bakirov potrcko.. sta nam jos ima Bakir za reci?
@Vlahobran91 ajd mi reci iskreno.. zasto se svi belaji desavaju pred izbore?
@Vlahobran91 imam druga iz skolskih klupa koji zivi sada gore na savi.. fino mu bolan.. niko ga ne dira.. ima gore svoju kucu i zemlju.. presretan cojek..
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
kol'ko je članarina u Stranci Familije Izetbegović zvanoj SDA? more li se upisat? kako je s plaćanjem, more li na rate? glavni motiv mi je da pomognem našem napaćenom narodu, da malo vidim svijeta, i da klepim noviji golj (ovaj mi, brate Ćemane, iz 1986! ne mere više) pa da se provozam po šeheru i vadim frču dušmanima... Brate Ćemo, ostavi ovđe e-majl adresu, pa da se čujemo skoro ako Dragi Dželešelehannum samo dadne... Živijo nam ti, i sva tvoja predraga nam familija! Tvoj Fuad-Fudo, stari jaro
nije ovaj iz sda sigurno hahahhahahahahhahaha
ma niiiiije.. nema on veze sa sdO https://www.youtube.com/watch?v=zk6cvNsJ5MM
jedini politički pritisak trpiš ćemane od svog partijskog šefa islamiste bakiroglua...
cemane,kasno,znali smo sa kim imamo posla i dvadeset godina mira smo potrosili na kriminal,koruociju i politicko trvenje i ne objektivno optuzivanje izmedju bih pariota.ovo sto se desava nije predizborno sranje ovo je ozbiljna prijetnja bosnjacima i bih.
Drž se Ćemane!