Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TAKO JE...STAVITI NA PRVO MJESTO...A NE KAO SRBIJA STO JE UVELA MJERE STROŽIJE NEGO IKO U SVJETU...SAMO DA BI ISPALI MOĆNI...SAD HOĆE I 24 SATNI POLICISKI SAT...TOTALNU DIKTATURU DA VUČIĆ USPOSTAVI...A U ŠVEDSKOJ I DRUGIM NAPREDNIM ZEMLJAMA RADE I RESTORANI SAMO SE DRŽI DISTANCA..A VUČIĆ BI DA MOZE I KISIK ISKULJUČIO!
@ELbandidoDEzorro2020 u BiH je prekrsen Ustav a zemljom upravlja sedam clanova kriznog staba to je policijska drzava diskriminacija diktatora i teror nad stanovnicima kojima isti taj stab ne omogucava besplatne maske lijekove i ostale potrepstine nigdje osim u u Vucicevoj Srbiji i u nasa dva entiteta ne postoji vanredno stanje niti policijski sat a svi zakoni ili su prekrseni ili se ne donose zbog svjesne blokade parlamenta
Jesu li oni normalni?
Neprestana borba za ljudska prava finansira bukvalno milione službenika, u prosjeku sa daleko većim platama jer rade u okviru međunarodnih organizacija. Tako da... Njima je u interesu da uvijek mlataraju bez obzira na situaciju.
@vaas oni jesu normalni a vi koji ste navikli da vas vrhovni vodja kontrolise policijom i vojskom i drzi vas u kucnom pritvoru e vi i takvi slicni vama niste normalni