Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heben seljak, kad mu das prst on hoce ruku, treba mu pecat u cmarr nabit
Celik ti si se tako izblamirao da trebas cika Dinu pitati mozes li u wc, Toliko o tebi.
Ispuhala korumpirana bivsa doktorica predsjedava jad I cemer smo mi od naroda
Razumijem političare borba za vlast , donekle ove silne botove -koju markicu djabalesku namaknuti copy-paste napisane objave - ali ovu ostalu raju NE KONTAM . Dzaba sikiracija promijeniti se ništa ne može pisanjem po portalima .MOŽE se nešto mjenjati SAMO na izborima .
Hoceš ga potpisati ali sam... vrati se u ustavni okvir i ne serendaj. Prestanite silovati i sistem i građane. Nije bitnija sekina opklada od vise hiljada građana i njihove egzistencije... ili sam se ipak prevario... opet
Hajmo nacrtati delegatu da nije kompetentan da bilo sta tvrdi
Ko je ukrao pečat ?? Ustav Federacije nigdje ne spominje pojam "ostali" na mjesto predsjedavajuceg/dopredsjedavajuceg. Za mjesto predsjedavajuceg dogovaraju trojica iz reda konstitutivnih naroda, i to: Viteškić, Kristić i Konaković, a nikako i Vibor Handžić iz OSTALIH. Zato je Kristić neustavno izabrana!!
da se tako za napredak i ljude zanimate i borite ko za te stolice gdje bi nam kraj bio
Ovaj nije čitav. Šta oni zakazuju niti su legalno niti poženji i ništa se ne pitaju i neće za dugo. Biće kako Dino kaže.
Opet najvise ispasta narod, ovdje se pisu kojekakvi komentari da se ne dogovore i da ostane ovako, bez budzeta.. A bez budzeta nema ispalata socijalnih naknada, koje su mnogima prijeko potrebne
Hocete, hocete 😂 Intelektualac Celik je reko
Naravno jer kao sto sam rekao niko neće da ostane od njih bez Plate od 4000 01 Februara
To je mentalitet Sebije Causesku Durmitorke. Ona je sa Durmitora donijela nama u Bosnu njihove plemenske zakone. I hoce nama da vlada. Smradončić i Seka zemljaci. To je to isto pleme.
yebati cemo mi vama mater na sljedecim izborima
Sve dok je stara Vlada tu, samo ona moze zakonski da odlucuje.Da sam na njihovom mjestu, nebi ovim bahatim dozvolila nista, dok se sva procedura ne zavrsi.Zakuhali su jos u dezembru mjesecu kasu, neka tu kasu sami pojedu.Zao mi je samo one, koji neznaju svoja prava pred SDA-ovim institucijama da traze.To je njihovo licno maslo.
Ako Dino ovo potpiše, a hoće, ode "šestorka", "četvorka", sve ode u lijepu materinu, a tamo je krenulo ! 😂 Velim odavno - samo sačekajte da se Dino pozicionira, pa ćete vidjeti pošto je KS 😂😂