Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Previse se uzdamo u Inzka. Cupanje sa rukama i nogama da ostane sto duze moze navest nekoga da pomisli da nismo u stanju da vodimo drzavu i da nam je ne treba dat. S druge strane, Srbi i Hrvati misle da treba da ide, sto ce neko reci da su samostalni i da im treba dat drzavu. Uzdignimo i mi glave.
... razguli nenooooooo, mojne šuplje prosipat\'. Pokrij se neno ušima i šamijom i po šiš na čaršiju, kahvu pržit\'! Sa Suljom svojim i ostalim baljicama lamentiraj o nadaj se. Rusi ne yebu tu čančapri. Znaš dobro da su US i EU sve više na falus nalik, kad je u pitanju njihova \"odlučnost\", sposobnost i moć da bilo o čemu odlučuju u svijetu. Kapak neno, kapak!
cekate vi na povoljan trenutak da izgradite novu palestinu u scru europe pedercino
To su samo Ronhilovi folovi evo najsvjezijeg bio je prije 2 dana u Banja Luci i dogovorio se ponovo sa Ronhilom za Butmirske pregovore da se sta bilo usvoji samo da bi se verifikovao neverifikovani Dejtonski sporazum ,sa tim i Genocidna.Dosad je to neverifikovani dej.ustav i nije pravosnazan ni po domacem ni medjunarodnom pravu. Ovakva EU i ovaj Picko nisu potrebni za drzavu BiH .Parlamentarci moraju blokirati sve prijedloge i cekati promjenu EU politike prema drzavi BiH.
Otkriveno je kako Vlada Republike Srpske poštuje instituciju visokog predstavnika, kojeg, usput rečeno, doneseni zakon o referendumu ne zabrinjava. Naime, Vlada Milorada Dodika se angažovala na skandalozan način na lobiranju protiv visokog predstavnika Valentina Inzka na uglednom web portalu EUobserver. Tamo je Predstavništvo RS-a u Briselu, novcem poreznih obveznika, zakupilo baner kojim se poručuje da visoki predstavnik mora poštovati vladavinu prava. Klikom na sporni baner otvori se portal Predstavništva gdje se nalazi čitav historijat sukoba Vlade s Inzkom, a u vezi s nametanjem odluka o produženju mandata međunarodnim sudijama i tužiocima. U traktatu Vlade se otvoreno osporava Inzkov autoritet, a njegove odluke nazivaju ilegalnim..
Sulejman Tihić u Skupstini Republike Srpske, 1999. godine: \"Realni posmatrać koji prati nas rad ne može reći da smo mi destruktivno djelovali protiv interesa Republike Srpske. Da smo tako radili, ne bismo glasali za vladu Milorada Dodika. Zahvaljujući nama, ta vlada i danas postoji, a upravo zahvaljujući tome očuvana je i Republika Srpska. Da je ostalo ono stanje sa vladom SDS-s, stavri bi se zaoštravale, a međunarodna zajednica bi u tom slučaju povukla neke radikalne poteze koji ne bi bili u interesu Republike Srpske. Ja ne znam kako neko može izvesti zaključak da ne radimo u interesu R. Srpske, a mi smo godinu i po bili toliko konstruktivni da nismo ni tražili učešće u vlasti. Nađite u svijetu neku političku grupaciju koja čini trećinu podrške vladi, a da nema nijednog ministra, ni zamjenika, niti nekog načelnika u nekoj sluzbi ili ustanovi ili direkciji te vlade\". lijepo evo jos jedan primjer ko najvise picini za genocidnu tvorevinu!!!!!
mi srbi smo pravoslavni talibani, posto imamo srpski krst u ruci a ne kuran to bolje prolazi vec godinama u regiji, u ime krsta sve prodje pa i genocid bosnjaka i albanaca a i hrvata, ma nemoze nam niko nista!!!!
IDI U PM I TI INCKO VISE PUN MI JE K...C OVIH STO NAM ZELE DOBRO EVO VEC 16 GODINA
Ebo te onaj ko ti je dao penziju!!! Kad mozes toliko lajati, mogao bi i kakav kanal kopati ili bar skupljati smece za opstinu pa da vidimo jesi li onda voljan da pjenis ko bijesan dzukela!!!
@pipo pipo, yebem ti maajku ustassku i mudzahhedinsku i fasisticcku i genoccidnu i imbecilnu... i dabogda ti allahh uzeo i to malo pameti sto imas, i kompjuter i tastaturu i dao ti lopatu u ruke da radis nesto pametno i korisno
TREBA pitanje o drzavnoj imovini-stavit pod hitno ko glavnu tacku predmeta i Bosnohercegovacki liderit rebaju trazit sastanak POD hitno s visokim predsavnikom G-on Inzkom da se OBJASNI i RAZJASNI za sva vremena pitanje o drzavnoj \"CJELOKUPNOJ\" imovini na svakom nivou i da nema prisvajanje GT-e bilo kakvih teritoirija ,nacionalnih parkova id...NE CEKAT vec pod hino SVI POLITICARI koji se osjecaju Bosnohercegovcima TREBAJU uzet ZAJEDNICKI stav i trazit od OHR-a JASNE poruke i obecanja da se BiH-e nece rusi VEC JACAT! Dat do znanja za sva vremena da nece bit rusenja, pljacke na bilo kojem nivoa, BiH-u TREBA spasava, vrijeme je da SVI BOSNOHERCEGOVCI ustanu!!!! Haris Silajdzic nek bude inicijaor a vidje ce ce se ko je Bosnohercegovac!ZNAMO unaprijed al nek se Bosnoherceogvci ZA SVA VREMENA odvoje od IZDAJICA i rusitelja BiH-e!Vidjeli smo prije par dana zakon o referendumu u GT-i i reakcije!!!
Uostalom, ti si zivi dokaz te teorije, kukumavces ovuda ka sinja kukavica umjesto da se prihvatis nekog korisnog posla i doprineses drustvu necim pozitivnim, siris mrznju ovuda a crna zemlja place po kojoj hodas, trojica moraju raditi za tvoju penziju dok se ti izivljavas ovuda!!! Sikter!!! Destruktivac!!!
Samo socijale i penzija!!! A bre...da hoce raditi zemlju, ne bi drezdali pred parlamentom i cekali crkavicu!!!
Od imovine imas kaldrme, cuprije i dzamje...malo li je...to ti je didovina i babovina...bezemljasi, sad bi tudje zemlje a bjezali neradnici od zemlje kako onda, tako i sad, i to ko djavo od krsta, i fatali se skuta turcima po carsijama!!!
dragi naš incko,uzmeš go.navu motku i poleđima i vidjećeš ove političare što se dogovaraju,sve če potpisati samo im nedaj vode i hrane dok ne šarnu