Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA, sikter iz vlasti! Dosta je bilo vas i vaših poganluka!
ŠTA JE VLAHA U SDA STRANCI PA ZATO IH PETKOM NEMA NA ĐUMI A JA SE SVE PITAM PA GDJE SU TI SDAOVCI
Samo jako samo SDP.jao šta im uradi Zlaja sve će ih sad zatvorit hehehehehehe kako imje mamca baci
Jedini rezultat ovog lika je rad u korist građevinske mafije, uključujući naplaćivanje \"zajedničkih\" prostorija tamo gdje ih nema.
i poslije vlaha, vlah.sa vlahom na celu Tihicem, SDA ce sa svojim vlahilukom i kriminalom nestati ..nadam se uskoro..a onda oformiti pravu islamsku stranku koja ce se obracunati sa ovim komunjarama cetnnicima i ustassama !
ako je ko čuo za neki rezultat ovog gospodina neka javi, neće ovaj nigdje iz debele kantonalne \"ladovine\" u kojoj je toliko, da se neki od vas što komentarišete niste ni rodili...
Istina je ,taj nije poštovao zakon o održavanju zgrada. Htio je sve zgrade ofarbat u zeleno.
http://www.youtube.com/watch?v=vQq2-NxCLb0
ČEDO ! ? Nema veze kupićeemo i njega...
Čedo Lukić nije poštovao Zakon o održavanju zgrada dok je bio ministar u Vladi Kantona, nego je slušao šta mu Centrala SDA kaže, pa je tako postupao. Žao mi ga, fakat.
Odlazi Desnica. dovodimo Čedu. Nikšiću Jel sad u redu? Volim ovu SDA samo zato što nije jednonacionalna.
Cedo u SDA, pare mu draze od majke i oca.
koji su ovo ublehasi, svaki dan padaju nize i nize, oni bi ko da imenuju ministra a nemaju vecine, a i ako ga imenuju, jedno mjesec u vrh glave je ministar dok SDP ne formira novu vladu :D
ovaj rakije popiio i informacija srbima prenio
Druze kukanjac, nemoj da se brines, sad cemo mi njega pokusati \"kupiti\" potplatiti da glasa za nas, odnosno da daje svoj glas za russenje drzave BiH, vas vjerni pas, slucajni prolaznik, ministar kukanjac.