Komentari (501)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UDARAC U SRŠ RS-a
ovo je šamar da vucic i dodik imaju zašto plakati
@baba123 Hahahahahahahahaha zar moze netko biti toliko glup da uzima za savjetnika politicara iz druge drzave koji je uz to i kokainski ovisnik?!! Ovo je potez ocajnika i maskote koju nitko ne dozivljava ozbiljno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
tooo zeljko uz tebe smo
Na sta spade ovaj Jovanovic
Luda kuca.
Svako dobronamjeran je dobrodosao,narocito neko ko provjereno dobro misli stanovnicima BiH , a svi ovi koji su zapjenili od muke neka uzivaju u svom mraku. Dobrodosao Cedo i ti i svi tvoji istomisljenici , za dobre ljude uvjek ima mjesta u Bosni i Hercegovini !!!
Dodik na aparatima . Samo Čedomire pogriješio si crkvu u kojoj češ se molit. A plus hrvat i srbin da nešto vode i kuju to nemože na hajr ispasti i ako je Čedomir jedan od najboljih političara našeg vremena. Čedomire bježi odavde dok nisi postao kriminalac jer ovi danas žednog preko vode 20 puta prevedu. Namamiće te nesvjesno da postaneš krimos a da nisi ni svjestan.
Opet se Srbija miješa u poslove BiH ...
pro bono>>?može ali da ima bijelog praha u izobilju...
kakav mongoloid,iz gimnazijskih dana se vidjelo da je na pravom putu,buhahahagag,pljuc!
Željko ovo ti je najbolji potez
Mašala
Cedo bolji govornik od komsica.....e, a tko zastupa hrvate na kraju?
Željko zlatna kašika Bakira Izetbegovića. KOji populizam taj može da smisli, to je da Bog sačuva nas od njega i njegovog idiotskih poteza.
Cedo srusite Vucica ko Milosevica, imate podrsku ljevice u BiH za to. Malo ce vas pogurati kroz nas i Ameri. :)
falim im john cena
cirkus
Aferim momcino.