Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čedo, uzmi bosanske papire i povedi opoziciju do pobjede😁
Čedomir Jovanović, režimski antirežimlija poslan da popljuje Dodika jer se Usnice usrale da će Dodik postati predsednik Srbije!
Ala bi ste se usrećili...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cedo je obican uvlakac i kod nas bere nekakve poene,ali njegovo se ne benda sto laprda.Ipak je on politicar ispod cenzusa i pokusava kod nas stvoriti sliku dobrog srbina.Ipak ja mislim da je dobar srbin mr...srbin.!
Ti si srbin nacionalista i tvoj komentar su lajkovali samo sbri naciobalisti i niko više
Ili si sebi kao "velikom" srbinu nahakovo lajkova..nista drugo i ne znate osim laži i propagande
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Cedo majstore
Bravo Cedo
Poznajem ljude u Beogradu, i svi redom će prije do Sarajeva nego do Banjaluke na neki izlet ili poslom. S Banjalukom ih ne veže mnogo toga, dok su Sarajevo i Beograd oduvijek bili čvršće vezani.
Mladja verzija Mesica samo sa srpske strane
on da vodi nekoga?ko je on? ,koliko ima glasača?,nebitan lik, ovisnik, iskomplexirani narkoman ,saradnik zemunskog klana,zlo pravo!
došao po robu ili da se vidi s majkama srebrenice ili da glumi vili brandta?,pljuc!,e,moje komšije kakvom ološu i ovisniku dajete pažnju,pa on svoju majku ne livo,jbt
Ma i ovaj vise svircen kurcen! Gdje su njegovi rezultati?
BIH mogu ocuvati samo oni koji su tu od pocetka. Za dom, SPREMNI!!!
Čedo lopove
Ne kaze se klovn nego klaun
Na srpskom jeziku se kaze klovn.
Engl.rijec clown, a pise se i ciya ovdje kao klaun.
dodik od kako je inaoguriran smekšo ko kitica u starca, do kraja mandata ce poceti turban nosati 👳‍♂️
CEDO NAJBOLJI I NAJRAZUMNIJI POSLIJERATNI POSLIJERATNI SRBSKI POLITICAR.PRAVA JE STETA PO REGION A POSEBNO PO SRBSKO PUCANSTVO STO NE DOZVOLE OVAKO JEDNOM LIBERALNOM I RAZUMNOM POLITICARU DA IH VODI I PREDSTAVLJA JER BI SAD SIGURNO PRVO SAMI SRBI PA SVI OSTALI MNOGO BOLJE I LUKSUZNIJE ZIVJELI VEC SU PUSTALI OVIM POLUDIVLJIM I SA ZIVOTINJSKIM NAGONOM.
CEDA JE PRIJATELJ BOSNE SAMO KAD SE JAVLJA DA PRIPOVJEDA FEDERACIJI, IDI TI CEDO SVE OVO OBJASNI RS NARODU A MI SMO VISE PUNI RAZNIH SAVJETA I EXPERATA.
Dodik jeste pajser, ali Čeda nekome kaže da je klovn 🤣🤣🤣
Više ima Dodik pristalica u sarajevu nego čedomir u Beogradu