Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kako se tebi zena zaposli u SBB? Da to sada nije sukob interesa,jer ne smijes vise prozivati Fahru?
Koliko vidim, ne proziva nikog pojedinačno, nego sve javne ustanove koje su zapošljavale novi kadar bez konkursa. A ne treba ti konkurs da se "zaposliš" u SBB-u, ili bilo kojoj drugo političkoj pariti. Samo odeš i učlaniš se :)
šćepin tornjak za lajucanje tutne 4 milje u padže!
Pa u zadnjih par godina, a pogotovo otkako je mandat preuzeo novi direktor službe za zapošljavanje ks, dovode se i zapošljavaju podobni što iz stranke što rođaci, rodice, kućne pomoćnice i sl. A da ironija bude veća u avgustu kćerka direktora zavoda uhvaćena u radu NA CRNO u jednom kafiću. Apsurdistan naš lijepi!
Kolumbo
Adise kako ti je zena kako su ti kuci
pokloni joj ružu
Pozajmi mi malo para druze Da joj kupim tri crveme ruzee Trii crvenaaa karanfilaaa Mozda bi mi oprostilaaa
i, koliko ste para potrošili na to istraživanje?
Nagradno pitanje: U čemu je razlika u prijemu zaposlenika bez konkursa u odnosu na prijem putem konkursa koji je samo forma i gdje se prije nego je konkurs raspisan unaprijed zna ko će biti primljen?
Rjesenje? Srezati namete.. i pustiti slobodno trziste da cvjeta.. nije se sustina uhljebit na drzavnu sisu treba zaradit pare.. majku vam bozju, neradnicku
Ma vidi Adisa Ćele, što ga ženica podkovala informacijama friškim. Kako ovo svi pametni, obrazovani, sve znaju. Sviju mi pa mi cemo procvjetati!!!
Nije ga žena potkovala informacijama, nego oni koji zapošljavaju radnike bez konkursa i plaćaju ih našim novcem.
Eh tu je i Mr. Smee da nam objasni objektivno fakte na javi i u snu...
Upitas one koji u dosli na radno mjesto konkursom raspisanim od Agencije za zaposljavanje i provela konkursnu proceduru sto podraumjeva i odrzavanje ispita slanje dokumentacije isl.. Gdje je Agencija za..? JARANE NEMAM TI JA POJMA odgovore punoglavci mammu im jebbem..
Hajde ako je privatna firma, tu se nema ko miješati i da je babin sin ali u javnom sektoru se uhljebljuje čitava loza.
za to nije potrebno nikakvo istrazivanje...........mi to znamo
I ovdje sto ostaje skriven jeste koliko kosta radno mjesto bez konkursa...
ma bjaaazi ba i ti i svi .. bjaaazi bjaaazii
Mi to znamo već 20 godina...