Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Statisticari\" ili CCI se kao i obicno potrudio u javnost izaci sa brojkama i faktima koji su prema njima vazda PORAZAVAJUCI ! Gospodo, zaista nam nije potrbna neka NGO koja bi nam \"otvarala oci\", i za to uzimala silna sredstva kojekakvih donatorskih organizacija.I slijepi vide sta se u zemlji Bosni radi, ali izlaz iz trenutne situacije gledamo razlicitim ocima, sto je najgore sa jasnim nacionalnim predubjedjenjem da neko nekoga u ovoj zemlji hoce z.a.ye.bati (izvinjavam se na izrazu). Dokle god nacionalna razina bila osnova kolektivnog percipiranja stvari ne pise nam se dobro. Tako da gospodo iz CCI, najmanje ono sto me zanima u ovom trenutku su \"porazni statisticki podaci\" do kojih dolazite, zanima me neko ko moze odgovoriti izazovu u datom momentu i ovu zemlju povesti naprijed!
sam glasao za pobjedničku stranku u Federaciji, i neću više nikad! Ne može se u ovakvoj državi goniti mak na konac, al\' ne možeš ti to reketašima dogovoriti!
je selektor BiH ?
E NEK STE NAM REKLI..NISMO ZNALI...