Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo zaposljavajte kcerke ljubavnice i ko Zukica za pare necete valjda djecu sehida zaposljavati ... i treba jeb* mater ovoj sirotinji koja vec zadnje 23 godine bira SDA i HDZ!
Nemoguća misija,nista kod nas nema da ide regularnim tokom,sto veća stela to bolje,sve se da kupit i sve je korumpirano
Kad smo vec kod toga; danas dobijem informaciju da je KO SDA Sarajevo u upravni odbor jednog sarajevskog pozorista bez konkursa imenovao osobu koju odlicno poznajem i koja je socioligiju zavrsila nakon 12 godina studiranja (i to preko stranackih veza), i koja sigurno nikada nije bila ni na jednoj pozorisnoj predstavi.
Za one koji se tim bave informacija: sve opcine gdje SDA ima nacelnika i vecinu u vijecu, od vrha stranke dobili su upute da "maksimalno iskoriste mogucnosti pri zaposljavanju u organe uprave svih onih koji su dali doprinos u proteklom izbornom procesu i koji mogu pomoci da se i u narednom SDA odrzi na vlasti". Pratite to i vidjecete.
dzaba i tamo gdje ima konkursa ima zaposljavanja na vezu. treba izbaciti usmeni ispit jer je to mehanizam kojim se zaposaljaje onaj koji je podoban. a pitanja bi trebalo birati na dan konkursa, tako da je teze namjestiti konkurs.
Čuj zaustaviti a ja taman našao štelu, samo mi fali još dvadeset milja maraka
Hahaha nemoj da bude kao mojoj prijateljici. Nasla stelu za posao, nekako i pare namakla i onda njena stela - umre. :D :D Crni humor joj je bio
@starbuck to ti se zove nesreća u nesreći
Ja ne pamtim kada sam vidio oglas u BHTelekomu a primaju radnike naravno podobne o drugima da ne pricam ...
BH Telecom, Elektroprivreda i njene grancice, rudnici, UKC-ovi, Domovi zdravlja....
Od 2,5 hiljade zaposlenih, hiljadu i po prekobrojnih. Naravno, iskljucivo SDA "kadar".
treba ih poklati sve
meni samo ide na zivce kada bi posten narod krenuo na taj pokvareni do srzi SDA i HDZ da pravdiu istjera do kraja, opet bi neki invalidi sirotinja i djeca sehida stali u njihovu zastitu, pored hodza i popova( oni moraju po svom ustavu da brane nacionaliste na vlasti)
javni usisivač građanskog novca. i MMF kredita :)
Koliko cune pojedine starlete moraju izduvati za sljaku u javnom sektoru.I Maca Esencija da im pozavidi
I Sarajevu sve ide ko u selo gori a baba se ceslja.Samo po babine linije