Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada ce Dino zvani ubleha Konaković izjaviti kako ,,preuzima upravljanje " CCI:).Taj covjek nema NIKAKAV REZULTAT za više od POLA MANDATA!
čuj to........anbilivibl :)
DAIDŽA RILE & COMPANY
NAjbolji su kad su panici ! Uspaničeni Konaković na pitanje ZAŠTO korumpirana policija ne vrši PRETRESE nad osumnjičenim grupama, izvali: PA DA ME OPZICIJA RAZVALI NA SKUPŠTINI !! IStovremeno opozicija radi istih redovnih premetačina ne razvali tzeničku policiju. JEDNOSTAVNO KRIMINAL, pljačka i arapi su zavladali KS i niko nije raspoložen da previše priča dok se pare munjevito umnožavaju a KAPA i to ne ,alo i policiji i tužilaštvu !
Po ovom clanku ispade u Vladi ko fol nesto i rade inace
Sad će oni uzeti zamah , samo malo , da se još jednom sastanu i da nas obaveste kako se treba dogovarat i kako je koalicija stabilna... A , u međuvremenu dok se to ne desi , imaju preča posla ( na raznoraznim sudovima ) ..., a kažu da stižu i ovi američki istražitelji pa... Ahaahaa......
pusti to, objavite onog lika na konju sto je danas bio u gradu 😂😂😂😂
a to nekada radili???
mirrorce?
ja??
STA DRUGO OCEKIVAT OD VAS DOLE U BOSNI NAJVECI STE NERADNICI I LOPOVI NA PLANETI,SAMO DA JE NEKOG ZAVRNUT A I NEPISMENI STE USPUT SELAM IZ ZÜRICHA
@soja DU AUCH
Al' ipak te poj'de šta se 'vamo dešava pa moraš visit po klixu :P
PRIKAŽI ODGOVORE (1)