Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izmedju redova: stedise, dizite ustedjevinu sto prije, inace ste je'8ali jeza u ledja.
Ma ja ba.Sve zemlje izdvajaju novac za nabavku medicinske opreme za zastitu stanovnistva, U Srbiji uz to svaki stanovnik po sto eura jednokratne pomoci, a ovi nasi ce prije prihvatiti da im ga strpas u bulju nego uzeti pare iz budzeta koje svakako nisu njihove vec od naroda. I jos predlozise da narod daje donacije za nabavku opreme. Fuj, djubrad sebicna...
ZELIMO 21 dnevni karantin, dosta je vise setanja i sirenja virusa
Ne dajte makar pocrkali svi..A,necemo..To jest jedan od glavnih ciljeva ..oslabiti valutu,nakon toga sve redom do Drzave..Pazite i nedajte narodni novac.