Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Memozete porediti nas i njih. MI SMO MUSLIMANI
uporedite samo FTV I TV tkz RS. FTVizvještava o katastrofi iz cijele BiH, a ovima iz tv rs puna usta republike srpske i srbije.
Esad Basagic se udruzio sa ;babinom;kcerkom Ljiljom!
Preusmjerite ovo na povratnike u Prijedor. Ne budite glupe Bošnje, o kojima Srbi konstantno pričaju viceve i smiju se u lice, a i iza leđa.
VI POMAŽETE PRIJEDORU A BOŠNJAČKA SELA NEKA GLEDAJU U NEBO I ČEKAJU POMOĆ VAMA JE PREČE DA SE IGRATE MULTIETNIČARA I DA MEDIJI IMAJU O ČEMU PISATI A GDJE JE POMOĆ MAGLAJU ILI BILO KOME IZ PC-A ??? E MOJI BALIJANDERI, TAČNO NIKAD PAMETI NEĆETE IMATI.
Srbi iz PC rade,ostvaruju prihode u federaciji Bošnjaci povratnici u PC skoro nikako nemogu doći do posla, a da stvar bude gora još ih proganjaju i maltetiraju O poplavama u federaciji ni slova na PTPC-u, mi smo za njih druga država O poplavama u PC specijalni programi u federaciji,čak šta više organizirano se šalje pomoć iz federacije u PC U PC se ukljanja riječ genocid sa spomenika u Višegradu,proganjaju se povratnici koji žele obilježiti staradanja kao što se desilo u Bratuncu pa su one stare nene dobile uredno poziv na sud od strane MUPA PC-a. Sa druge strane delegacija PCa paradira dobrovoljačkom svake godine,nastojeći napraviti šou spektakl od nečega što je obična vojna meta.
Tooo, ZMAJEVI !!!