Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba plocu stavit ogromnu na zid i napisat da od drzave nisu dobili ni marku
Narod pomogao drzavi. Bravo.
Da bi Bosna opstala trebamo svi pomoći policiji.Jedino tako možemo je zaštititi a i sebi obezbjediti bolje sigurnosno okruženje.. Svaka ćast mještanima. Dok svi nebudemo dali radu policije podršku nema nam bolje budućnosti...
који вам је ћаво, јесте помахнитали?
ma manite se policije vatrogasaca i slicnoga vazni su vjerski objekti skole i laz
Sve i jedan nivo vlasti pod hitno ugasiti i ostaviti narodu da se sam brine o sebi jer ionako to sada rade, samo sto ce ukidanjem vlasti, ukinuti se i porezi p će biti više para narodu za obnavljanje policijskih stanica i krovova bolnica.
Ja i dalje tvrdim da narodu u BiH nije potrebna vlast na bilo kojem nivou. Za šta služi država ako narod sam od svog novca direktno, ne putem poreza, mora obnavljati policijske stanice, asfaltirati sebi sporedne ulice, kupovati sebi injekcije i gaze u apoteci preko puta klinike jer je u klinici navodno nestalo istih.
Ako budem htio donirati policiji makar cu se provozati sa punim gepekom rezanog duhana.
Donirao sam im 5 vreća cjementa imam pravo provesti 5 traktora ukradenih drva .
država živi od naroda.
SHERIFF station
Šta će im stanica u malom mjestu. U novije vrijeme, to je zamijenjeno kolskim patrolama. Policajci trebaju da su na terenu, a ne u kancelarijama da drijemaju i kahvelenišu.
Ovo je žalosno... i ne bi se trebalo uopšte puštati u medije.... ovo nam dovoljno govori o šprdačini i ruglu od države.
Ne zna se šta im je bolje škola ili stanica :))) Čini mi se da gore opštine i glupljeg naroda nema nego u Cazinu, i uopšteno u Krajini :)))
@Baznian20 Zašto se onda uzdate u Sarajevo? Svršavate na njega, šaljete pare tamo, u isto vrijeme vi propadate. Lijepo vam je vaš vođa rekao koliko ste mu bitni. 10 puta bitnije je Sarajevo. Šta se sad time pravdate, o tome i govorim. Vi ste imbecili :)))
@Baznian20 I za tvoju informaciju druže Ograničeni, veliki dio Krajine pripada i RS-u.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)