Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Admire, covjek bi ti povjerovao to sto kazes, da nisi clan mafijaske stranke SBB na cijem celu sjedi okorjeli krimos Scepo Radoncic.
Hahahah čuj krimos pa koga sad Zadruga hapsi sve poštenjačine koje su krale po zakonu!!!
@ThrueFacts Haj ne seri.
Cavka,ovco,sve i jedan politicar,neovisno o vjeri i naciji je iznevjerio svakog gradjanina ove zemlje i to ne jednom ,vec 101.Al tome smo mi krivi,ne vi(politicari)
Čavka tako ti i treba kad još vjeruješ srbima koji su izvršili 11 genocida nad bošnjacima. Ti si glupi bosandžeros.
E ovo je najbolji vjetar u leđa Dodiku. Do sada je samo on pričao da je Ivanić izabran glasovima bošnjaka, a sada ovaj debil to i javno potvrđuje. Dodik, sljedeći član predsjedništva, 100%.
da ovo su cinjenice .... mladen je pobijedio i postao clan predsj.samo zato sto su bosnjaci i hrvati glasali za njega .... i to je odraz BOLESNJACKE politike Sarajeva i svih probosnjackih i probosanskih stranaka ... od dva zla-manje ... zlo je zlo, bez obzira kako se cini ... mladen nije nista ucinio da poboljsa status bosnjaka, hrvata, roma, jevreja i sl. u manjem entitetu .. niti je inicirao nesto, bio je blizi dodiku nego miletovi najblizi clanovi .. sbb- isto sranje u fbih,
gori od sda, ali u manjem entitetu ovaj mladi covjek je uradio vise nego bilo koji probosanski politicar, da li ce s epokvariti, pa i MESO se pokvari ako frizider ne radi 1-2 dana, do njega je i ljudi koje zastupa... obican puk treba birati samo imena i prezimena u svim strankama, a ne kako sef stranke kaze ili kako neko medi ... birati svi u svojim strankama postene i pravedne da prevladaju one lose i ljigavce nepostene ..sad je stanje drugacije iz tih razloga ..
Pa zar nevidite da Ivanić podržava Dodika i nimalo se nerazlikuju. Samo je Ivanić lukaviji . Nezaboravite Srbin je Srbin. Oni provode politiku šešeljevaca Vučića ,Dačića i ostalih a Srbija je satelit Rusije što nekriju.
Dodik se prepo da će izgubiti od Šarovića pa je već počeo preko Šćepe kampanju da Bošnjaci u RS-u ne glasaju za njega.
"Sigurno je da Bošnjaci više neće nasjesti na ovakvu Ivanićevu 'igru'". Ma jel te stid?
" Ivanić se trudio da pokaže da je veći Dodik od Dodika " Jedina razlika medju njima je što je Ivanić Engleski a Rudonja Rusku špijun.
Vi se sad gradjani BIH pitate zašto ste na rubu siromaštva??!!Upravo radi ovih raznorazni delegata??!!Amerika bih propala sa njima a ne mala Bosna??!!Od opštinskih čelnika pa do predsjedništva i plus raznorazne partije a svi naplaćuju oni svoj rad od vaših para??!!
Zato ce u oktobru brati visibabe umjesto glasova.Jedino Sarovic i Mektic mogu racunati na te glasove
Ivanić je pokazao klasični đikanluk.
Tako je! Od sad će i naši muslimani glasati za Dodika.
Ispravno vidjenje stvari. Ali, sad ste se toga sjetili. To vamje vasa SDA dala. Njoj kmecite
Cavka je Milojkov cojk..
Mi iz SDA smo odlučili da za naredne izbore , Bošnjake koji žive u RSrpskoj , natjeramo da glasuju za Milorada Dodika .... nekako je više "naš" , bolje huška i uspješnije krade. Selam Asim
marš u piz. u materinu, dosadan si ko vaska, mater ti trolašku yeb. m
@novibosman345 Gospodine , što je babi milo , to joj se i snilo. Veliki selam od Asima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)