{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Čavića prikazali u nacističkoj uniformi i nazvali ga "Bakirovim Srbinom"

14.5.2014. u 13:44
8
26
Čavića prikazali u nacističkoj uniformi i nazvali ga "Bakirovim Srbinom"
8
Predsjednik Narodnog demokratskog pokreta (NDP) Dragan Čavić oglasio se danas povodom montirane fotografije objavljene na Facebook profilu grupe Mladi Socijaldemokrati Trebinje na kojoj je bivši predsjednik RS-a prikazan u nacističkoj uniformi s kukastim krstom na ramenu.
Fotografija u čijem opisu piše da je "Čavić još jedan u nizu Bakirovih Srba" i da "proučava Islamsku deklaraciju", objavljena je 8. maja na zvaničnoj Facebook stranici Mladi Socijaldemokrati Trebinje, nakon čega se proširila socijalnim mrežama.

Čavić je izjavio da očekuje reakciju policije i ministra. Prema njegovim riječima, dovođenjem njega, kao bivšeg predsjednika u vezu sa fašističkim simbolima, dovodi se i cijela RS u vezu s tim.

"Čekamo da vidimo šta će policija da uradi kada su u pitanju ovakvi slučajevi i drugi koji nisu u skladu sa zakonom. Nemam namjeru da se obraćam tužilaštvu, predao sam policiji zahtjev za provođenje istrage", rekao je Čavić.

On je naglasio da bi osudio ovakve događaje i da je u pitanju neko drugi sa političke scene.

"Na ovakve stvari ne mogu ostati ravnodušan i ne želim da se ovako nešto događa. U svakom slučaju bih osudio pojavljivanje ovakvih fotografija i fotomontaža i da je u pitanju bilo ko na političkoj sceni", rekao je Čavić.Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: