Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jaka opozijica je uvijek dobro dosla, nebi valjalo da svi samo klimaju glavom ko sto se radilo copavom tolike godine. Danas je Predsjednik Dodik, sutra to moze biti neko drugi, ALI, RS ide naprijed sa jasno odrijedjenim ciljem bez obzira ko je na celu, Bogu hvala!
Tuca, tuca, tuca...Dodik je krupan ali Caveza krasi vjestina. Bice neizvjesno.
SNSD=SDS. Ista politika samo drugi manekeni...
sta trabunjas ti idiote, kakav ss, kakav rat, pa cavic je usao u SDS 2 ili 3 godine poslije rata, volino jedna volovska.
Cavic, novi Desnica Radivojevic. Inace, on je u kljestima medjunarodne zajednice jer se nakrao kao lud i ne smije ni pisnuti da ne bi OHR dao nalog tuzilastvu BiH da sprovede istragu protiv njega.
Srbi su jedino složni kad treba druge ugnjetavati... Kada se trebaju baviti sami sa sobom, ne znaju šta će...
Miletu se sprema sjekira na spavanju...ko karadžđorđu...
Šta reći, \"opozicija\" Čavić, bivši predsjednik SDS-a, a znamo šta je bio SDS u ratu, nešto kao SS u Hitlerovom Trećem rajhu...
Dragan Chavic - Chavez...
Napokon neka opozicija Dodoku, sjevernokorejskom diktatoru..