Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Ćavara formiraj novu vladu,odustani od ubacivanja snsd-a u vladu,jel to problem??
što se Hrvatska ne pripoji nama ionako nemaju za kifle hihihi
HDZ btw nema ni legitimnu većinu u hrvatskom biračkom tijelu već prostu većinu tako da ta priča o legitimnom predstavniku ne drži vodu. Osim ako je tih 120 hiljada ljudi što su glasali za Hdz jedini imaju smatrati hrvatima
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jok, svijet mora da stane dok se nova federalna vlada formira?!
izdaja i majorizacija, pucanstvo idemo
Jbme ako ovaj nije rom. On bi trebo u Sejdić-Finci stranku. Otkud u HDZ-u?
Koji jad i bijeda. Inače, društvo nam je prepuno naučnika, izumitelja, vrhunskih sportista, na stadionima po 20.000 ljudi, muzičari žive od svog stvaralaštva, a mladi posjećuju koncerte, filmovi nam pune moderna kina, stranci dolaze da se liječe u naše bolnice, a zapadni studenti se utrkuju da klepe mjesta na našim, u svijetu poznatim univerzitetima, jali ti sveučilištima. Fabrike nam radnicima daju trinestu platu, jer toliko proizvedu i prodaju da ne znaju šta će od para, a poljoprivrednici siju čak i u parkovima, jer smo radan narod generalno...Sa ovakvom politikom za deset godina bićemo za evropljane čemo biti divljaci, a oko nas će podić zid od 12 metara, da se zaštite od varvara.
Busovljak
"_Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara oglasio se danas saopćenjem za javnost u kojem, kako ističe, svakom građaninu FBiH postavlja pitanje - "Na temelju kojeg Ustava i kojeg zakona postojeća Vlada FBiH temelji postojanje i svoj rad, odnosno za koga i u ime koga rade?“." Evo Čavara ja ću ti odgovoriti za koga oni rade: ZA SEBE RADE! A na čemu temelje svoj rad? Ni na čemu, moj je odgovor. A pitanje na osnovu kojeg Ustava i zakona temelji svoje postojanje, moj odgovor je opet da sve rade na osnovu ličnih ustavA i zakona. Ništa neobično, jer ovo je zemlja apsurda.
Bjezi ba PROVALIO ga Niksic...Cavara pojma nema sta su mu ovlasti tj. doticni je potvrdio kolika je NEZNALICA,pa se sad VADI !!!!!!!
Predsjednice imas pravo predloziti vladu sto , nego si sa Covom sve zakocio i stvaras haos /trazeci da ni ova ne radi/ kojeg i ovako ne manjka.
napreduješ , znatno bolje si ispao na slici nego jučer .... još da uznapreduješ na ljudskoj osnovi i ti i partneri u vlasti ....ojhaaa gdje bi nam bio kraj ..
Daj bolan ne blamiraj se više ili formiraj novu vladu ili prepusti funkciju onome ko zna i hoće da radi.
......ova vlada radi za sebe i svoj interes.......kao uostalom i bivša i buduća..........
A za koga radi Cavara? Za ratnog zlocinca Kordica?
...meščini, namjesto doce silajdžića složiće nam ustav središn***sanski rvat marinko...kad mi se vake njuške počnu "brinut" za mene, lijepo postanem lajav...gadno lajav...
Dok se vi kolektivno preseravate oko raspodjele vlasti narod ce odjeti jos jedna poplava koja ce se gotovo sigurno desiti ovog proljeca, a da se nista nije poduzelo da se narod zastiti. Podaviti vas treba.
A za koga i u ime koga ti radis i prijkazujes se na svakom cosku.. sigurno ne za i u ime gradjana Bih, A ni te iste federacije.... utvaro jedna
Ima li ovaj ogledalo, to sto je glup nije za zamjeriti ali sto je odvratan e to je posebno