Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje si TITO haj ustani 5 min
Sve dok je HDZ u vlasti - vlasti nemamo. Jednostavno, manjina hoće majorizira većinu i sve je jasno! Zato izmjena Izbornog zakona i odmah objaviti rezultate popisa. Pa, da jednom izađemo na čistac. Pokušaje prepravljanja rezultata sa popisa već imamo evidentirane, pa i imena naredbodavalaca. A sada bujrum!
Tkz politicar iz one teske vukojebine zvane Busovača. boze sacuvaj
Kriza vlasti? Pa dokle ovo više, tačno da čovjek pukne po šavovima. I onda opet. Džaba sve. Dvije kokoške bi se prije dogovorile, međedi jedni (izvinite međedi i ostale životnje) preplaćeni i nesposobni.
Kad se sjetim slijepe manijakalne mrznje kad je SDP bio na vlasti. Nije ni cudo za Sarajevo koje je za samo 6 godina na smetljiste istorije poslala ljude koji su im doveli i organizovali najbolje zimske olimpijske igre u istoriji. I sad ste kao svi vi fini a politicari vaki naki.
O čemu ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...iskreno jeste.niko ne strajkuje nit se ko buni,nema vise problema da se vrte po tv-u ili medijima.msm da ide nabolje.
...pa dovoljno vidjeti covica za stolom na sastancima, sa iskrivljenim ustima i namigivanjima oko sebe sa poluosmjehom ti bude sve jasno! Vlasti ko da i nemamo...tako ce proci ove 4 godine.