Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čavara sasatni se ti sa Vraganom Čovićem , vlast u FBiH blokirana a on otvra predjesništvo BiH u Mostaru, upitnik sa EU i gostuje po Novom Zelandu, ganja izborni zakon PA SE NE STIGNE ! On eto fino živi, pa ne moraju baš svi !!
Zakonom uvesti da ovaj Čavara MORA istupiti u medije onoliko puta koliko puta Dodik istupi!!
Funkcija predsjednika Federacije BiHu je totalno nebitna(čitaj UHLJEBAŠKA) !!! Kada je to do sada, ijedan predhodni predsjednik FBiH donio ikakvu važnu odluku ili se pitao za nešto !!! Objavljivanje ovakvog teksta je rezultat popunjavanja praznog prostora !!!
kolika je ovom jazavcu plata?
Prošetati rodnim gradom i sresti toliki broj svoje nesretne i nezadovoljne raje postaje ozbiljan emotivni stres. Odmah mi padne na pamet jedna misao Emila Siorana: "Realnost mi izaziva astmu".