Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci ovo je lik koji ce na mjestu Predsjednika FBiH provoditi diskriminaciju i aprthejd nad Bosnjacima, sad jos samo da saznamo imena koja ce mu pomagati...ima li ljudi i jedna zemlja na svijetu, a da ne navedete Juznoafricku republiku do 1983. u kojoj etnicka grupa koja cini 9 % ili cak i manje od ukupnog stanovnistva upravlja tom zemljom???
Da da, ima primjera Staljin rece Gruzijac, jeste upravljao Rusijom ali nakon sto se rusizirao, kako mu ono bjese ime Dzugasvili..pa gdje se predstavio kao Dzugasvili, uvijek Josif Visarionovic Stalin, mislim da se Gruzijci nisu bas proveli fino za njegove vladavine. Obama je predsjednik SAD-a, izabran kao maskota, a uz to nije bas da radi protiv interesa vecinskih bijelaca ( ne trazi ekskluzivno crnacke prostore za crnacki tisucljetni puk). Naravno da znamo i ti i ja da SAD-om upravlja Kongres i Senat a znamo ko tamo ima apsolutnu prevlast. Tito se isto odrekao hrvatstva da bi bio to sto je bio..imas li jos primjera?
..nu ga , ka luj xiv...
Lik je kao pojava antipatican i odvratan do bola
Kako bi bilo tragi-komicno kad bi uz imena buducih ministara objavili njihove kvalifikacije i "kvalitete" zasto da bas oni budu ministri! Toplista nadrealista bi bila mala maca! :) :) :)
Jebo te Dario Kordic supcino jedna politicka!