Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno vizionarski i inovativno...kreda od 80 milja i gradi, nesto sto nitko drugi ne bi znao napravit
@Decepticon89 A i nama nista ne valja...Uveliko se prica kako je SDP uprava bila dobra, gradili iako su sve na kredit cije se rate sad placaju jer je bio grejs period...Ja podrzavam ova zaduzenja i sva prethodna, cak iako autoput ne moze sebe otplatiti na nekim dionicama, ima dobitaka koje donosi autoput indirektno a koje je tesko izracunati!
Otkud sad predsjednik Federacije potpisuje međunarodne ugovore ?? PARLEMENTA FEDERACIJE NEMA NIT SE ŠTA PITA NIT SASTAJE, pa haj predsjednik FBiH. Ovje je potrebno da reaguje tužilaštvo radi zlouotrebe službenog položaja. JEL TO BIH VIŠE NEMA, ili je to još samo neka ikebana koju nakon DOdika sad ni Čović više ne zarezuje ni 2 % ??? Predsjednik entiteta nema ovlasti da potpisuje bilo šta inače ne bi vlada ni postojala !
neka više poćnu sa izgradnjom a koliko su pala ukrali naplacuje se litra goriva od građana plus cestarina na autocesti lepenica zenica jug i opet malo ima para pa daj više poćnite graditi
Zivjela Hrvatska !
Otkud sad on. Pa zar ovo ne treba premijer vlade. Mislio sam da je ova funkcija izmisljena. Iskreno i ne znam kakva mu je uloga u ovome.
@lauferm uloga mu je da miluje i pomiluje. Npr. Delimustafica sad.
Ovaj Čavara neodoljivo podsjeca na onog orla lesinara.
neće to vidjeti puta al eto :)
Hahaha! Kakva je ovo šprdancija!!
Legla plata ide neki pileci vrep
Eto ti lajk
Super, naša djeca su dizbija još dodatnih 80 miliona ...
duznija
http://pokit.org/get/?765294105a15de448001dca23b2140e3.jpg
kod nas je bitnije pomenuti u medijima kako se podigne kredit za granju prije nego se novac zaista unvestira... Koliko su novaca jos u "stand by-u" potrosili, a pricaju kako imaju para... ebem ti drzavu koju gradis sa kreditom... koje na kraju isplacujes samo plate, a investicije nigdje... Ne mogu reci direktno, u prvom licu, jer me Cavara nece "cuti", ali me zanima da li oni razmisljaju o tome ko ce vratiti te silne kredite?!
E, pa pameti?!?! Pa taj pis, čega se uhvati, odmah je lopovluk!