Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon da mafijaska SDA ode u opoziciju, a kasnije i u zaborav. Svaka Vam cast. Narod treba da bude zahvalan na ovom potezu. Lakse se dise. Nema vise neobrazovanih, neotesanih papaka i seljacina koji su se zavalili u fotelje i doveli svoju \"fameliju\" po javnim / drzavnim ustanovama. Sad ce da pokazu lice svi. Sve radio i TV kuce, printani i elektronski mediji (a i pojedinci koji su lafo bili neutralni) pokazale su u ovom vremenu da je iza njih ustvari cijelo vrijeme stajala SDA masinerija. Vrijeme je za novo vrijeme
parlamentarna vecina bez SDA...kako je to lijepo vidjeti nakon 20 godina diktature
Covic se nadao da se iskoristiti guzvu pa dobiti kamaru stvari ali nista od toga. pa hajde daj bolje biti i malo na valsti nego nimalo.
Eto i HDZ docekao svoje mjesto u vladi. Ali dzaba vam sve kad necete dobiti 3. entitet pa hajde na kraju bolje i fotelje nego san o trecem entitetu.
Nova parlamentarna vecina za bolju BiH, bez korupcije, kriminala, nacionalizma..Samo naprijed Bosno i Hercegovino :)
SDP-u prodze mandat u formiranju vlade. Sigurno bi i Tito bio ljut na Lagumdziju....
Džaba vam je istinu sakrivati. Samo će multietniĆari na Goli otok. Pravi Bošnjaci neće.
Ode i SDA na političko gorblje, poselamite SBIH -ovce and burn in hell!
Biće bolje, samo pozitivno
To, samo bez SDA, dosta ih je bilo
Ko me nazove skutorom, fashistom i ustashom odmah ću ga šmekati Zlaji. Sad je to strogo zabranjeno i ide se na Goli otok.