Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam odavno pametnu cuo od politicara :D Samo realno brate, sta ga imas dolaziti da ti guzica vidi puta
Jao Čavare! Kakve koristi i od njega !?
Papa i Kolinda nisu došli turistički. Njihova posjeta je imala sadržaj, a posebno Papina koja je ostavila dubok trag u BH. Neukusno je porediti ove osobe sa Tomislavom Nikolićem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahahaha "Bila posjeta ili ne, to mi ništa ne znači". Ovog Hrvata baš briga za odnos Izetbegović-Nikolić.
ovaj hrvat neka ide vidjeti gde jos mogu hrvati dignuti kredit.hrvacka je duzna toliko daceim uskoro himna se zvati ljepa njihova
Hoce li iko ovom Cavari objasniti da on kao predsjednik entiteta federacija BiH predstavlja sve narode u federaciji i da SAHOVNICA NIJE ZVANICNO OBILJEZJE FEDERACIJE BIH I DA JE NEUSTAVNO ISTICATI OVU ZASTAVU NA PRESS KONFERENCIJI. Sta radi protokol ??? Ima li iko od strucnjaka da to primjeti i da reaguje ?!?
Ovaj Čavara izgleda ko pravi Turčin, mrk je i ima bradicu. Jel on iz Zapadnog Mostara?
ISKRENO.
POTPUNO KONKRETNA IZJAVA,SVAKA CAST PREDSJEDNICE CAVARA
Da smo u normalnoj drzavi Cavara bi bio iza resetaka zbog doceka osudjenog ratnog zlocinca Darija Kordica koji je osudjen za etnicko ciscenje a ne za manja kriminalna djela.
kako poprska marinko tzv četničkog vojvodu. hi hi hi.
Čavara je retardiran i glup.
ovaj ćavara ko da je otvorio fb profil na klixu. vazdan mu danas slike i statusi izlaze
"Puno puta ta pomirenja državna, međususjedska i tako dalje, idu nam samo na dekorativnoj razini" bravo
U prevodu: Ma jebe mi se, šta me smarate glupostima.. AHAHHAAHA Car! :D
Bakire uči od ustaše Čavare ravno u kost libo me taki što neki tamo četnik dolazi, ako sutra dođe predsjednik srbijice građani netrebaju da se uzbzuđuju isto kad vide onog psa lutalicu ja bio tu, ja nebio.
predsjenik federacije Bosne i Hercegovine iza njega Hrvatska zastava nigdje veze s vezom
pa sta ako je hrvat ima i Bosnjaka u skupstini Srbije i u Hrvatskom saboru pa niko ne stavlja Bosansku zastavu iza sebe u zvanicnim nastupima.
ti si tu tzv federaciju gradio sa hrvatima, ne sa uygurima ili čečenima. Hrvati su ustupili dobar dio teritorije kako bi se formirala bošnjačko-hrvatska federacija.
iskreno