Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovaj jedan od onih jedinih legitimnih i legalnih predstavnika Hrvatskoga naroda u BiH, legitimno im ja svima mamicu mafijaško-naci-fašističku.
Neko se pravi jako naivan, itekako je nejasno, zato jer je jedna stranka sebi dala za pravo da se samoproglašava kao jedina legitimna stranka nekog naroda, a to je ista ona stranka koja prebrojava krvna zrnca, radi DNK analizu svih kandidata na izborima koji ne pripadaju istoj a izjašnjavaju se kao pripadnici tog naroda i koja je sebi dala exkluzivno pravo da razdvaja pripadnike istog tog naroda na one koji su pravi (čistokrvni) i oni koji nisu pravi. To je segregacijska politika nacističkog tipa. Ja imam prijatelje Hrvate koji nisu glasali za HDZ, i šta, sad bi njih trebalo proglasiti otpadnicima od svog naroda, ili šta već? To je isto radio i Hitler.
samo ostro sa ustasama, na izmaku su snaga !
Ja mislim da ce oni uspostaviti vlast i raspodijeliti stolice i to ce trajati do sljedecih izbora HAHAHAH
postoji li ljigaviji lik?
ljigav je ko mutant puža golaća, sline, jegulje, pijavice i pihtije zajedno :)
jeste, ali februara iduće godine.. kmekmeeeeeeee.
Joj Hamo vidi mu glave :))