Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rinkoma se zna potpisati..
ŠTO PETOKOLONAŠE ISTINA BOLI.
Potpisao sopstvenu presudu!
Ah, meni ni u džep ni iz džepa. Ko vas hebe.
Eto sad je potpisana tzv. smrtna presuda. Ako nam je bilo lose do sada, od sada ce bit 3 puta gore. Žalosno sta rade sa naroda, a sve to rade za svoju korist, i samo govore gradjani ne treba da se brinu biće dobro. Sram i stid vas bilo!!!!!!!!
Kako li je potpisao, valja sada reci da Zakon nije samo za one koji su na BUDZETU, jer oni imaju drugi j zakon koji regulise njihov status, ko laze taj i...
SADA TREBA ISKORISTITI PRILIKU I POČISTITI NAGOMILANI PETOKOLONAŠKI KADAR SDP-A,SBB-A,DF-A,NAŠE STRANKE I DRUGIH LJEVIČARA IZ DRŽAVNIH PREDUZEĆA.
A znaci onaj dupelizacki SDA-ov i HDZ-ov kadar moze ostati koji je zaposlen u administraciji od '95 (ako ne i ranije)? Ahahaha koja si ti SUPER BUDALA.
h8er_ imal i jedan komentar da si nekog srbocetnika odyebo? ima li i jedan komentar da si nesto napisao o sportu, kulturu i td? imas li i jedan komentar da nije protiv SDA ? veceg sbb bota nema...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)