Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslednja osoba koja bi trebala bilo sta da odlucuje ili predlaze je Budimir,osoba koja je sve do sada radila neregularno,protiv ustava,protiv zakona,donosio odluke samoincijativno i van svojih ovlastenja..Ovog cjeka treba smjeniti sto prije i sigurnim korakom poslati u zatvor gdje njemu i njemu slicnim i jeste mjesto.
Svaka cast Cavara,odlicno ste to rekli,ovaj covjek sve sto je uradio je bilo neustavno i protuzakonito,te svakako se slazem da bi on trebao biti poslednja osoba koja bi dala prijedlog za bilo sta u ovoj zemlji.
Opet taj Budimir,a dokad cemo vise slusati o njemu i o njegovim poduhvatima koji nemaju nimalo ljudskog razuma.Kada ce on u zatvor ?
ni meni nije jasno, kako poslije svega sto napravio ima mogucnost bilo sta predlaze ili odlucuje!!
Gdje Budimir se umijesa,to znaci da je nezakonito i da ce vjerovatno stetiti BiH.
Budimir sve dosad sto je i radio,radio je protuustavno,tako da me ne bi cudilo da mu i ovo prodje.Ipak ima podrsku svojih prijatelja iz SDA.
Đesi majorizirani?! Slažem se da će Budimir kad tad na optuženičku al' zagrljen s tvojim Čovićem. Ista je to banda, isto sve. Gdje sjaše jedan, uzjaše drugi i obrnuto!
Ni Budmir a ni HDZ ne bi trebali u sve ovo da se petljaju, dovoljno ste dosad uradili kako biste ovu drzavu unazdili!
Podržaće njega jaran Kebo.