Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Segregacija, rasizam, diktarura, fasizam, nacizam, geto! to je genocid tvorevina!!!! BiH4EVER!
@ Pipo nisi nam davno spomenuo ukrajinske kemenjare i pecine u vezi sa Srbima i njihovim porijeklom. Kao ni ko pjeni i krvari....i sta sve SANU radi sl. Dakle nesto si sada upristojio ili odustao od dalje obrane BiH?
U nekim zemljama bi se upotreba ovakve fotografije mogla smatrati uvredljivom.
Dosla luda kod budala...
Hvala vama na podrsci G-djo Ashton! Genocidna sramna tvorevina je GLAVNI krivac svih opstrukcija, blokada i planskog manipulisanja svih reformi i demokratske funkcije nase drzave BiH-e! genocidni spiric i nastavlja orkestraciju svih podvala nasoj zemlji koju diriguje nacisticki SANU genocidni ideolog o velikoj srbiji! EU-a ZNA dobro ko sta radi i dosta je vise getoa i segregacije, diktature i rusenja nase drzave BiH-e i omalozavanja i agonije njenih gradjana! A so se ice lopova i fasiste s laktasa on je taj koji samo prosipa laznu propagandu i radi uporno na unistavanju nase drzave BiH-e uz pomoc nacistickog beograda i diktata koje mu daje nacisicki genocidnit tim SANU-cosic, draskovic, tadic, kostunica, markovic, nikolic, jeremic, id... BiH4EVER!
@Serb Pogresno tumacis. Sastaje se sa faktorom nestabilnosti.
Kad joj Dodik rekne sve sto planira, onda ce joj se sve samo kazati.
joj ne bi joj dao ni cistacica da bude
joj slike, ja konto nea zuba dzemile mi...
U k*rc kracni, gledaj glave i namjestaja... I Evropa je k*rcu za usi pala...
joj hamo vidi joj glave!!!!
Sastaće se sa 3 Srbina i sa 1 Muslimanom. Zanimljiv pokazatelj ko je bitan za EU. Znaju oni dobro ko je ozbiljan državotvoran narod.