Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UKINITE BOSNU JER JE VISE NEMA BIT CE SVAKO ME LAKSE!
Jeli bre vi iz aministraciji vi pustate ocigledno samo promuslimanske sadrzaje i sirite vatru. Hvala vam. Vidi se ko sta hoce. Srbi barem imaju svoju republiku a vi propalu federaciju. Hvala vam za bodrene i potrudi ce mo se da vam zacepimo labrnju jer tako lajete na prazno.
Pa dobro hoce ti li vi da svi srbi isele iz bosne da bi to bila muslimska drzava a muslimana najmaje. Mislim da ste pateticni specijalno s tim sto kopate po starim ranama. Bio je rat i prosao a sto se tice genocida to su i muslimina i hrvati radili istom mjerom. Tako da ne serit te.
Tog ružnog žutokljunca je davno ttrebalo proglasiti nepoželjnim u Federaciji BiH., jer odavno šuruje s četnicima., a prema Muslimanima i Hrvatima je od starta pokazivao netrpeljivost. To što štiti Plavšićku, ko zna ,možda je spavao s njom pa ga zaludila.
OVOM sto krade moj nik i pise vulgarne i vehabijske bljuvotine pa vehabije ti dosli u kucu i svi zajedno izasli iz Bosanskohercegovacke avlije ZAUVIJEK! BiH4EVER!
NARAVNO podrska inicijatorima persona non grata ovaj veliki ideolog i kreator velike srbije. BiH4EVER!
Ovaj moron je omrazen i u Svedskoj u kojoj ga 80% stanovnistva smatra idiotom jer je pocetkom 90-tih unistio svedsku privredu i gotovo pola milijuna svedjana ostavio bez posla za vrijeme njegovog mandata kao premijera i sad takav idiot dolazi nama da soli pamet i nesto namece?! Treba ga poslati blesaviji dio BiH ili bolje receno u PC da sa sumarom Dodikom uzgaja paprike i sanja san o velikoj srbiji koja se moze sva vidjeti sa tornja na Avali!!
@LIDA maida selimbeg, ti skode vjerovatno prodajes samo bosnjacima... sta li bi Predrag Djordje na to tvoje razmisljanje rekao... idiotkinjo fasisticka, samo ti citaj tarabice i ostale proroke, posto mozes komotno poceti traziti posao u toj bransi, bez ovog sadasnjeg si upravo ostala
a onda, sve to se moze potkrijepiti sljedecim clankom: http://www.bihvijesti.net/izvor135927_Licni-interesi-Carla-Bildta-supruga-okrenula-protiv-Bosne-i-Hercegovine.html
Potrebno je registrirati se na facebook da bi se pogledala fotografija.
Anna Maria Corazze - supruga Carla Bildta. Slika sve govori: http://www.facebook.com/ambildt#/photo.php?pid=2578286&op=1&o=global&view=global&subj=562721537&id=69490331421
Apsolutno se slažem sa gospodinom Gojerom i gospodinom Latićem !!!! Molim da istraju u toj ideji!
o, al možete kenjati o BiH patriotizmu pederi Bosanski!!!
Ko je Biljana da se raspravlja bilo gdje o njoj?? Uzaludno trošenje riječi.. Ko je Carl?..jedan od mnogih kojeg smo mi plaćali da nam uvodi red,jer neznamo sami!! Zločinaca je mnogo,na sve tri strane,sve što nisu mogli opustošiti i osiromašiti ratovima,sada to rade u mirnim uslovima,i to uz našu vjernu podršku na izborima! Neka mi svako od vas navede sve one ljude koji su potpisali podjelu Bosnei Hercegovine,te stvaranje Republike Srpske..,pojedinih hvala Bogu i nema više među nama! Mi smo samo slijep narod,koji s \"ovo malo duše nemože napraviti ništa\",osim puniti državne ustanove nečijim rođacima i prijateljima,te ratnim profiterima povećati izbor pri kupovini luksuzni vill-a i automobila... Žalosno!!
normalno da mu treba zabranit ulazak u BiH Hrvatska je to davno uradila gamad nam netrebaju , a ti simo laktasi koliko ste vi napredni o tome bi mogla tri dana pisat al nemogu od smijeha, grohotom se smijem