Ministar vanjskih poslova Švedske
151
Carl Bildt: Sarajevo se proljepšalo zahvaljujući pomoći EU
Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo se je proljepšalo od kada si ti otišao iz njega.
Ovog četničkog ulizicu treba proglasiti personom non grata u BiH ili barem u Sarajevu.
Poslije rada u BiH, dva puta se u Švedskoj vodio postupak protiv njega radi finansijskih malverzacija. Prvo je u svom imovinskom kartonu, kao odgovoran politicar, \"zaboravio\" prijaviti sumnjiva ulaganja u Srbiju a ona je nekoliko godina nakon toga \"zaboravio\" prijaviti da je kupio vilu na Korčuli, vrijednu nekoliko miliona. Opravdao se time da \"nisu svi papiri završeni\" vezano za obije investicije...
Koliko su Srbi pre rata ,procentualno imali zemlje zapisane u katastru ?
Jesu li muslimani napravili Sarajevo
Finaciranje rekonstrukciju doslo od ovih i onih, samo se svrbijica izvukla, svrbijica koja je trebala ratnu odstetu platit. Glupe bosnje iz vazelinskog sarajaeva opet gledaju u beograd iz koje sav sljam i bijeda dodje..
Gospodine Carl Bildt ako vam je ova zaostala kasaba lijepa pod hitno morate ici ocnom lijekaru ! A ovi sto vas napadaju , zamjeraju vam sto niste stavili fes na glavu i bili potrcko porodice Izetbegovic ,a vi eto nekako odbili da him tu uslugu ucinite ! Ali ne sekiraj te se nije vazno sta ti ko kaze nego KO ti kaze !
Sarajevo je uvijek bilo i ostat će biser, a ti kopile četničko si mogao da spriječiš uništavanje bisera Evrope ali nisi... zato ti najmanje prava imaš da komentarišeš Sarajevo. I Pale su se proljepšale, žena ti je otamo, pa komentariši šumski dio, ha ja
bit ce Hercegovina PONOVO BOSANSKA BANOVINA sa cijelom autohtonom jadrannskom obalom i ostrvima ! ZAPAMTI srpsko debelo pantljicarsko crijevo, covicu, ti maleni srBski pe.d.ercicu ! Znamo svi da gi svoj sm.R.dljivi malecki ku.ac \"dodik\" redovno stavlja u tvoju vec ODAVNO RAZVALJENU smRdsku bu.lju !!!
Zato što u tvom selu evolucija stane čim neko napuni 9 godina. Pogledaj sebe 50 god a visiš na ovom portalu dan noć ko kakvo derište na play station. Je li tako?
Ljepše je živjeti u neznanju nego biti pametan i poštovati demokratiju. U našem selu je poglavičina uvijek zadnja a mi svi uvijek sretni.
Pa eto, on je vec godima u EU, pa mu ni to nije pomoglo.
@Hercegovac jesi ti jedan od onih bijednika iz Hercegovine sto se izjasnjava kao BOSNJAK hahaha
Jest vala je baš nakaradna. Samo vlah se može ponositi čime se odrastao čovjek stidi.
Eh još samo da ukinemo onu nakaradnu tvorevinu RS.
@CRO N.A.P.U.S.I se k.u.r.c.a kretenu i mars u Zagreb kojeg nisu razvaljivali jer su se okomili na Sarajevo.
Selam svima, Nezavisna Republjika Hercegovina......to se cekaaaaa Hercegovina ce biti kao nova Republjika Kosova