Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Akcija za pohvalu... Sada je do nas i naše humanosti.Najmanje što mežemo je da utipkamo broj i doniramo po 3KM... Nama ništa a gladnim ustima mnogo...
Svi ste glupi ko guzice... Caritas daje svima i Muji i Hasi i Marku i Petru.... Ako to do sad niste skontali onda je to vase neznanje....
Caritas BK BiH pokrenuo akciju \"Pomozite siromašnima\" tj. \"POMOZITE SAMI SEBI\" jer vam niko drugi i nije u stanju pomoci!
Sabanovicu izgleda da si ti predugo u Nizozemskoj...brini se ti o svom narodu i Begovima sto ih pokradose...
Jamislim onima kojima je potrebna takva pomoc da je jedini koji im moze pomoci jesu dodik i COVIC jer oni imaju na pretek svega a dat ce im i treci entitet.Tako da nece biti ni gladni ni zedni a ni goli i bosi.Fabrike ce da rade punom parom jer ti isti kojima je ta pomoc potrebna su glasali za njihove nacionalne heroje pa neka im pomognu oni sami jer su dodik icovic zasluzni za njihovo siromastvo.Za dom spremni i pomoz bog braco pa crkavajte kad ste budale.
Fra daidže pomažu one koji žive od pljačke i sadake.